Podno grijanje najugodniji je način zagrijavanja vašeg prostora. Toplina se ravnomjerno širi, a pod je ugodne topline. Idealno je kao dodatan izvor topline iako, u nekim slučajevima, može biti i glavni izvor energije.

U ovom članku vam predstavljamo MAGNUM Cable koji je posebno dizajniran za betonske podne površine te se postavlja u estrih. S obzirom na to da je prostor između kablova određen kapacitetom po m2, pri instalaciji možete koristiti veći ili manji kapacitet, odnosno, više ili niže temperature.

Kabel se može oblikovati što olakšava instalaciju. Pričvršćuje se MAGNUM Isorol Pvc vezicama na betonsku mrežu. MAGNUM Isorol je reflektirajuća folija prekrivena metaliziranim PET filmom 12 µ na jednoj strani. Za postizanje i održavanje željene temperature, tu je napredni termostat koji bilježi potrebno vrijeme za zagrijavanje.

Kako izračunati točnu udaljenost između kablova, što sadrži MAGNUM Cable set, tehničke podatke i katalog, pogledajte na linku!

MAGNUM - CROATIA d.o.o.
MAGNUM - CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi