Kada spomenemo hotel Bellevue u Dubrovniku prvo na što pomislimo je more, elegancija, mir, ljepota prirode i vrhunska usluga.

Hotel Bellevue može se pohvaliti jednim od najspektakularnijih panorama dalmatinske obale. Tome pridonosi 30 metara visoka litica na kojoj je smješten. Do centra Dubrovnika, možete doći šetajući za samo 10 minuta gdje ćete biti očarani njegovom bogatom poviješću. Ovaj butik hotel s pet zvjezdica spaja luksuz i udobnost.

Potpuno je renoviran u proljeće 2019. godine, a uređen je kombinacijom prirodnih i modernih materijala. Upravo je Tarkett pomogao da hotel zasja u novom ruhu.

Ljepota ambijenta ističe se zahvaljujući parketu odličnog dizajna i vrhunske kvalitete iz kolekcije Step. U ovaj luksuzni butik hotel ugrađeno je 3.155 m2 dezena Hrast Copper. Prednosti ugrađenog višeslojnog parketa su što je izrađen od jednog komada drveta koji je tvornički tretiran lakom Proteco.

Uz najsuvremeniji T-lock sustav daske se lako uklapaju što omogućava laku ugradnju, a spoj je čvrst, siguran i gotovo nevidljiv. Uz sve to sistem stvara jedinstveno glatku površinu, čime je održavanje poda olakšano. Moramo napomenuti da je parket stavljen i na unutarnje hotelske zidove što Hotel Bellevue čini izuzetno zanimljivim i neobičnim s takvim unutarnjim uređenjem.

Tarkett Vam nudi garanciju od 30 godina na kolekciju parketa Step XL & L. Upravo ljepota prirodnog drveta donosi butik hotelu Bellevue nezamislivu ljepotu. Ako težite spoju luksuza i prirode tada je Tarkett parket odlično rješenje za Vas.

TARKETT SEE
TARKETT SEE
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Republike Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi