Loose lay sistem ugradnje je suvremeni način postavke LVT podova idealan za ugradnju u prodajnim, poslovnim i ugostiteljskim objektima. Instalacija i demontaža je moguća za samo nekoliko sati, a postavljanje je moguće i preko keramike.

Zbog toga, renoviranje iznajmljenih prostora je brzo i jednostavno. S obzirom da se postavlja bez klika i bez lijepljenja pod možete brzo demontirati kada god poželite, a postojeća podloga se neće oštetiti ljepilom. Nakon ugradnje, LVT pod može se odmah koristiti.

Jedan od benefita LVT podova je izdržljivost koji osigurava manje troškove održavanja i dugotrajnost. Pored instalacije, demontaže i izdržljivosti, ono što LVT čini idealnim za prodajne, poslovne i ugostiteljske objekte je i akustika, koja je vrlo važna kada se radi o visokoprometnim prostorima.

U skolpu projekta LVT Loose lay nalazi se kolekcija: ModularT LL8 koja se savršeno uklapa u moderan stil života. Pogodna je za kombiniranje različitih dezena, formata i pruža potpunu slobodu prilikom dizajniranja. Pažljivo kreirani dezeni inspirirani su drvetom i betonom.

Dizajn kolekcije je pogodan za one koji vole jednostavnost, ali i jedinstvenost, istovremeno obraćajući pažnju na detalje. Inspiriran prirodom, ModularT LL8 unosi toplinu u vaš dom.

TARKETT SEE
TARKETT SEE
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Republike Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi