• Kvaliteta ne mora biti skupa: slavina GROHE Bauline nudi najvišu kvalitetu po pristupačnoj cijeni – idealno za moderne kupaonske koncepte s malim budžetom.
  • Šarmantni višenamjenski uređaj: uz novi i moderni dizajn, GROHE Bauline pruža dodatnu pogodnost.
  • Jednostavno održivo: tehnologija EcoJoy, koja štedi vodu, omogućuje održiviju potrošnju vode u svakodnevnom životu.

Prva velika ljubav, prvi vlastiti automobil, prvi vlastiti stan: postoje prekretnice u životu koje nikad ne zaboravimo i koje nas oblikuju zauvijek. Vlastiti dom jedna je od tih prekretnica jer nam omogućuje veliki korak prema samoostvarenju jer u njemu dolazi do izražaja naš osobni stil – u namještaju, boji zidova i odgovarajućim dodacima.

Svaki je stan jednako individualan kao i njegovi stanari i ima posebne zahtjeve u pogledu funkcionalnosti i dizajna. Bilo da imate posla s malim sobama ili s malim proračunom – dizajn interijera često predstavlja izazove. GROHE nudi rješenje za svaki način života: nova lansirana kolekcija slavina Bauline idealno je rješenje za sve koji traže visoku kvalitetu i estetski dizajn po pristupačnoj cijeni.

"Bauline predstavlja novi proizvod u svestranom svijetu GROHE-a koji se obraća potrošačima čiji stambeni projekti slijede trend Micro Living-a. U urbanim sredinama prostori postaju sve manji. Inteligentnim i kompaktnim životnim konceptima koji su svedeni na bitne elemente možemo učinkovito iskoristiti ograničeni prostor te i dalje poboljšati kvalitetu života. Bauline je savršen proizvod za ljude koji traže ovu vrstu jednostavnosti i minimalizma", objašnjava Patrick Speck, voditelj LIXIL Global Design EMENA.

Moderan, minimalistički i funkcionalan: GROHE Bauline pametan je višenamjenski proizvod

Zahvaljujući novom dizajnu slavina za kupaonicu Bauline, korisnici imaju mnoge nove pogodnosti: prošireni kut sa suženim izljevom osigurava prikladniji protok vode čime sprječava prskanje vode prilikom pranja ruku.

Proizvod nudi dodatne prednosti i u pogledu sigurnosti i zdravlja. Zahvaljujući svom inovativnom procesu lijevanja cinka u tvornici LIXIL u Klaengu na Tajlandu, jednoj od najodrživijih tvornica u jugoistočnoj Aziji, slavina nudi sigurno uživanje u vodi. Ne samo da je površina slavine besprijekorno zatvorena tako da nečistoće ne mogu ući, nego postoje i namjenski unutarnji plovni putovi koji vode računa da voda ne sadrži olovo i nikal.

Osim toga, unutarnji materijal cijevi nema kontakt s vanjskim materijalom proizvoda što rezultira preprekom između vruće vode i vanjske površine kako bi se izbjeglo oparenje. Stoga je izuzetno sigurno za upotrebu, posebno za kućanstva s djecom.

Omogućavanje potrošačima da vode ekološki svjesniji način života najveća je GROHE-ova razina održivosti i stoga je posebno važna za GROHE pri razvoju novih proizvoda. Zbog toga su ponovno lansirane slavine za kupaonicu Bauline opremljene tehnologijom GROHE EcoJoy koja štedi vodu.

Graničnik protoka vode smanjuje potrošnju vode s deset litara u minuti na nešto više od pet litara. Aerator obogaćuje vodu zrakom, osiguravajući jednako iskustvo kao i kod uobičajenih slavina. Na ovaj način svatko može lako dati svoj doprinos uštedi vode u svakodnevnom životu bez ugrožavanja udobnosti.

Svatko tko se odlučio za miješalicu GROHE Bauline može odabrati odgovarajuću Bau keramiku i odgovarajuće Bau dodatke kako bi stvorio cjelovit koncept kupaonice. Svi su elementi koordinirani oblikom i funkcijom te u kombinaciji stvaraju skladno integrirano rješenje za vaš kućni wellness.

Neka vaša jedinstvena (ljubavna) priča započne s vašim novim GROHE Bauline kolekcijama.

Fotogalerija (5)

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi