Dolaskom proljeća i toplijeg vremena, u nama se budi želja da što više vremena provodimo na otvorenom. Barem da popijemo kavu na balkonu, a oni pravi sretnici s okućnicom ili većom terasom mogu i puno više. Na primjer, preseliti u svoj vanjski prostor ne samo druženje s obitelji i prijateljima, već i kuhanje! Ljetna kuhinja idealan je dodatak svakom eksterijeru. Priprema hrane uvelike je olakšana - nema više stvaranja dodatne vrućine usred ljeta paljenjem pećnice niti mirisa koji se šire vašim domom.

Za početak je potrebno odabrati mjesto za vašu ljetnu kuhinju i stol za objedovanje u blizini. Najčešće se postavljaju u blizini vašeg interijera odnosno terase, ali moguće ih je postaviti tamo gdje vam najbolje odgovara ovisno o kvadraturi i potrebama. Nakon toga, potrebno je isplanirati, slično kao i kod unutarnjih kuhinja, gdje postaviti sudoper, radnu plohu, utičnice, roštilj, kuhalo, svjetlo…

Najveća razlika u odnosu na unutarnje kuhinje je materijal od kojeg je izrađena. On mora biti otporan na sve vremenske utjecaje, što kuhinju čini dugotrajnom. Ljetna kuhinja Profil tehnike izrađena je od aluminijskih profila s radnom pločom od visokotlačnog prešanog laminata (HPL) koji odolijeva svim vremenskim uvjetima – kiši, suncu i soli. Užitak kuhanja na otvorenom ne smije ništa pokvariti tako da za stvaranje prave ljetne oaze nužno je zaštiti se od vrućine ili kiše pergolama – klasičnim ili bioklimatskim, a dodatnu komociju svakako pruža i spremište.

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

  • Okvir od aluminijskih profila 45 x 45 mm
  • Bočne ispune i ispune vrata od aluminijskog kompozitnog lima debljine 3 mm
  • Radna ploha od mineralno-akrilnog kompozita
  • Spojni elementi od aluminija ili nehrđajućeg čelika

Iako su standardne dimenzije 1300 x 650 (mm), 1900 x 650 (mm) te 2600 x 650 (mm), kuhinja može biti izrađena potpuno prema vašim željama, potrebama i zamislima, u raznim veličinama, posebnim kuhinjskim uređajima, konfiguracijama radnih ploha ili s više prostora za pohranu. Boja kuhinje također se može izabrati, od jedne od boja iz RAL karte.

Kako bi vam maksimalno olakšali izbor i konačnu odluku o dizajnu i izgledu vaše ljetne kuhinje, Profil tehnika izrađuje i 3D prikaz.

Pravo je vrijeme da pripremite svoju terasu za uživanje na otvorenom ovoga ljeta! Predložite svoje ideje i zamisli, a Profil tehnika pomoći će vam svojim prijedlozima koje će sigurno zadovoljiti različite ukuse.

PROFIL TEHNIKA
PROFIL TEHNIKA
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi