Atraktivan izgled Vašeg vanjskog prostora upućuje na kvalitetan boravak te daje sliku ugodnog i primamljivog eksterijera. Pravilan odabir nadogradnje (uređenje vrta, ograđivanje vanjskog prostora, balkonske ograde) bitno utječe na vanjsku sliku koja projicira način življenja i vizualan identitet Vašeg vanjskog prostora.

Odabirom kvalitetnih i trajnih materijala započinje dobivanje kvalitete, a završava montažom gotovog proizvoda. Tvrtka Art Metali renomirani proizvođač kovanih ograda i industrijskih ogradnih sistema, umjetničke kovane bravarije, inox ograda kao i sve vrste građevinske bravarije zapošljava 12 stručnih djelatnika koji u opremljenoj hali od 1000 m2 uz pomoć suvremenih strojeva i alata rade na kvalitetnoj izradi proizvoda za uređenje pročelja hotela, stambenih naselja, vanjskih prostora kao i kvalitetnog interijera.

Uz nezaobilazno 3D projektiranje ograda, sjenica… tvrtka izrađuje unikatne kovane ograde za dvorišta, balkone i stubišta, nadstrešnice, prozorske rešetke, kovane sjenice i kovani namještaj kao i gotove kovane elemente za samougradnju te vrši prokivanje čeličnih profila.

Spomenimo i ono najvažnije u završnom procesu izrade proizvoda tvrtke Art Metali što je svakako temelj za kvalitetan eksterijer, a to je ANTIKOROZIVNA ZAŠTITA kovanih ograda, sjenica…vrućim cinčanjem, zaštitno lakiranje elektrostatskim putem uz korištenje boja referentnog njemačkog proizvođača WS-Plast te kompletna usluga dostave montaže.

Obratite nam se sa povjerenjem!

Izvor: ART METALI d.o.o.

ART METALI d.o.o.
Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području Austrije, BiH, Crne Gore, Italije, Kosova, Makedonije, Mađarske, Slovenije i Srbije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi