Kupaonska i sanitarna oprema LIV iznimno je funkcionalna, izdržljiva i ugodna za uporabu. Naši proizvodi ističu se izvanrednim dizajnom, elegantnim stilom, visokokvalitetnim materijalima i jednostavnom ugradnjom. Proizvodi LIV će nadograditi svaku kupaonicu jer su stvoreni kako bi pružili potpuno zadovoljstvo korisnicima.

UGRADBENI VODOKOTLIĆI

Ugradbeni vodokotlić LIV idealan je izbor za nove građevine i obnove kupaonica i sanitarija. Njegov inovativan dizajn štedi prostor i vodu, pružajući elegantan i stilski izgled. Bez obzira želite li moderni zidni WC ili klasični podni WC, odabir ugradbenog vodokotlića predstavlja pravo rješenje za vašu novu kupaonicu ili obnovu. Osim što je jednostavan za instalaciju i održavanje, nudi niz jedinstvenih značajki i prednosti.

Štednja vode

Naši ugradbeni vodokotlići su posebno dizajnirani za štednju vode, ne ugrožavajući pritom funkcionalnost i performanse. Koriste dvostupanjski sustav ispiranja, što omogućuje potrošnju samo potrebne količine vode za svako ispiranje. Time ne samo da pomažemo okolišu, već i smanjujemo vaš račun za vodu - ekološki i ekonomičan izbor.

Dizajn koji štedi prostor

Ugradnja naših vodokotlića omogućuje maksimalnu iskoristivost prostora u vašoj kupaonici, čineći ih idealnim za manje ili prostorno ograničene prostorije. Postavljeni unutar zida, oslobađaju podni prostor i stvaraju čist i minimalistički izgled vaše kupaonice.

Siguran izbor

Naši ugradbeni sustavi omogućuju vam jednostavno rješavanje svih građevinskih projekata prema vašim zahtjevima. Bez obzira radi li se o novogradnji ili obnovi, za javne ili privatne objekte, naši proizvodi čine svaku sanitarnu prostoriju posebnom. Dodatno, jamčimo 10-godišnje jamstvo (osim za gumene dijelove i elektroniku) te dostupnost rezervnih dijelova do čak 25 godina.

Poboljšana higijena

Jedan od glavnih razloga poboljšane higijene je činjenica da ugradbeni vodokotlići smanjuju mogućnost nakupljanja prljavštine, prašine i bakterija. Kako su ugrađeni unutar zida, nema vidljivih površina na koje se prljavština ili prašina mogu nakupiti. Osim toga, omogućuju lakše čišćenje i održavanje kupaonice, što doprinosi očuvanju čistoće i higijene prostora.

Poboljšana ekonomska učinkovitost

Ugradbeni vodokotlić LIV nije samo elegantan i higijenski izbor, već i ekonomičan. Omogućuje lakše čišćenje i održavanje te smanjuje potrebu za skupim popravcima i zamjenama. Napredna tehnologija ispiranja također omogućuje učinkovitu štednju vode, čime štitimo okoliš i smanjujemo troškove vode.

Elegantan dizajn

Tipke za ispiranje naših ugradbenih vodokotlića ostavljaju svoj pečat na uređenju prostora. One su savršena kombinacija inteligentne tehnologije, elegantnog dizajna i udobnosti. Dostupne su u različitim bojama, oblicima i materijalima, s različitim opcijama aktivacije (mehanička, pneumatska, elektronička) i značajkama poput korištenja tableta za čišćenje. Kroz naše tipke za ispiranje uživat ćete u prednostima inteligentne tehnologije i ljepoti elegantnog dizajna, istovremeno pridržavajući se najviših standarda higijene i udobnosti.

Za više informacija o svakom proizvodu, posjetite našu web stranicu hr.liv.si.

FLUIDMASTER d.o.o.
FLUIDMASTER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja preko maloprodaje i veleprodaje na području cijele Hrvatske, EU, BIH, Srbije, Makedonije, Crne Gore.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi