Jedna kupaonica. Neograničene mogućnosti.

Uživajte u neograničenoj slobodi u dizajniranju kupaonice - s novom Linearis Infinity kanalicom! Naša nova tuš kanalica izrađena od nehrđajućeg čelika AISI 316 nije samo beskonačno elegantna, nego je i beskrajno svestrana. Dostupna je u raznim bojama i dužinama, može se proširiti po potrebi te čak ugraditi oko kutova. Mogućnosti za individualni dizajn kupaonice konačno su beskonačne s Linearis Infinity.

Nehrđajući čelik AISI 316

Korozija? Problem riješen!

Nije svaki nehrđajući čelik isti. Nehrđajući čelik AISI 316 posebno je kvalitetan i otporan na koroziju. Obično se koristi u kemijskoj industriji i bazenima – i sada, po prvi put, u tuš kanalici. Linearis Infinity izrađen je od nehrđajućeg čelika AISI 316 te garantira trajnu otpornost na koroziju kupaonice uzrokovanu otpadnim vodama – površina ostaje besprijekorna.

Dostupne dužine - izbor je vaš!

Bez obzira koliko je neobičan vaš dizajn ili raspoloživi prostor, Linearis Infinity jamči savršeno rješenje. Dostupan je u sedam dužina od 800 do 1.600 mm i može se izvlačiti beskrajno. Tuš kanalica može se ne samo produžiti, nego ju je također iznimno lako skratiti i stoga se može prilagoditi profilu pločica.

Tuš kanalica Linearis Infinity, površina: AISI 316 nehrđajući čelik, četkani

Tuš kanalica Linearis Infinity, dužina 1400 mm

Jednostavno proširenje - kratko, dugo, lijevo ili desno

Sada možete razmišljati izvan okvira pri dizajniranju svoje kupaonice i pretvoriti svoje ideje u stvarnost. Priključci i praktičan sustav za utiskivanje omogućuju jednostavno spajanje više tuš kanala međusobno, u ravnu liniju i čak oko kutova s kutovima od 30°, 45° i 90°.

Odabir boja - nehrđajući čelik kakav prije niste nikada vidjeli

Linearis Infinity izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 316 plijeni pažnju u kupaonici – posebno zbog svojih finih površinskih boja. Bilo klasično brušeni čelik, polirani nehrđajući ili neobične brušene površine poput bakra, bronce ili crne: izbor boja površine zaista je impresivan.

Niska visina ugradnje - kompaktna veličina, visoke performanse

Sa svojom niskom minimalnom visinom ugradnje od samo 60 mm, Linearis Infinity je naš najniži profil tuš kanalice, koji također nudi visok protok do 0,5 l/s. Verzija s visinom instalacije od 90 mm nudi protok do 0,8 l/s.

2D prilagodljivost - nova dimenzija u fleksibilnosti

Gornji dio tuš kanalice Linearis Infinity može kliziti na obje osi te zbog toga može biti savršeno prilagođena profilu pločica.

Čišćenje i održavanje - brzo i jednostavno čišćenje, iznutra i izvana!

Linearis Infinity središnji poklopac može se ukloniti bez napora - za brzo i jednostavno čišćenje i održavanje.

Sve što trebate - kutija "sve u jednom"

Linearis Infinity čini instalaciju jednostavnom. Kutija "sve u jednom" znači da su uključene i sve komponente tuš kanalice kao i korisni dijelovi za još lakšu instalaciju.

Pogledajte tehničke karakteristike i detalje u pdf-u Linearis Infinity.

Tuš kanalica Linearis Infinity, dužina 1600mm

Pogledajte video ugradnje tuš kanalice

MTO d.o.o.
MTO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi