Predstavljamo energetski učinkovitu stolariju LINEAL THERM 77. Rezultat dizajnerskih rješenja firme Tehnomarket je nizak koeficijent termo provodljivosti (Uw) od svega 0,96 W/m²K. Izvanredna izolacija koju nude ovi prozori i vrata pomaže u održavanju stabilne unutrašnje temperature, smanjujući potrebu za stalnim grijanjem ili hlađenjem. To znači manju potrošnju energije i posljedično smanjenje računa za komunalne usluge. Štoviše, smanjenjem razmjene topline između unutrašnjosti i vanjskosti, aluminijski prozori i vrata efikasno doprinose ekološki prihvatljivijem životnom okruženju, smanjujući ugljični otisak zgrade.

Pored impresivnih termičkih performansi, aluminijski prozori i vrata su također vrlo izdržljivi, otporni na koroziju i zahtijevaju minimalno održavanje tijekom svog životnog vijeka.

LINEAL THERM 77 pored termo izolacije nudi i izuzetnu zaštitu od buke (40dB), što je od posebnog značaja u urbanim sredinama.

Maksimalno iskorištenje prednosti aluminija i posebni zahtjevi projektanata i investitora u vezi energetske učinkovitosti objekata zagarantirani su atestom Lineal serije na IFT Rosenheim Institutu u Njemačkoj kao i CE znakom. Svi LINEAL prozori i vrata dostupni su u više opcija površinske zaštite: eloksirani, plastificirani u bilo koju boju po RAL ton karti ili plastificirani posebnim procesom u drvene dezene s dvoslojnim i troslojnim paketima stakla širine do 55mm. Unutarnje drvene obloge dostupne su u velikom broju boja i finiša, dok se po posebnom zahtjevu mogu ugraditi različite vrste drveta prema želji kupca (hrast, bukva, jasen…).

Na fotografijama se vidi LINEAL THERM 77 ugrađen na Post House Boerum Hill luksuznom stambenom objektu u New Yorku.

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi