Predstavljamo energetski učinkovite sustave prozora i vrata nove generacije iz Lineal serije dizajnirane i proizvedene u Tehnomarketu.

Maksimalno iskorištenje prednosti aluminija i posebni zahtjevi projektanata i investitora u vezi energetske učinkovitosti objekata zagarantirani su atestom Lineal serije na IFT Rosenheim Institutu u Njemačkoj, kao i CE znakom.

Sustav aluminij LINEAL THERM 77 – Topli dom bez buke

Energetski učinkoviti LINEAL THERM 77 predstavlja vrhunski model u aluminijskoj seriji, dizajniran za proizvodnju suvremenih, izuzetno energetski učinkovitih prozora i vrata. Ovi prozori nude opciju korištenja dvoslojnih i troslojnih paketa stakla širine do 68 mm, koja pored termoizolacije nude i izuzetnu zaštitu od buke (40 dB), što je od posebnog značaja u urbanim sredinama.

LINEAL THERM 77 prozori obezbjeđuju i vrhunsku toplotnu izolaciju, uz pomoć specijalnih, saćastih poliamidnih traka, integriranih spužvastih ispuna i posebnih, koekstrudiranih centralnih brtvi. Rezultat ovih dizajnerskih rješenja je nizak koeficijent termo provodljivosti (Uw) od svega 0,96 W/m²K, potvrđen atestiranjem u prestižnom institutu IFT Rosenheim u Njemačkoj.

Pored standardne izvedbe, modeli LINEAL THERM 77, PLUS 62 i ST 54 dostupni su i u BLOCK varijanti sa skrivenim krilom koja ukida vizualnu razliku između fiksnih i otvorivih polja u elementima i nudi čist, sveden, minimalistički dizajn, dok je viša srednja klasa bogatija za sistem THERM 62 na kome su primjenjene dodatne pjenaste ispune u šupljinama profila.

Sustav aluminij-drvo LINEAL W-THERM 104 – Pasivne kuće budućnosti

Prozori pogodni za pasivne kuće, u sustavu LINEAL W-THERM 104 predstavljaju sam vrh ponude kompanije Tehnomarket, i čine idealnu kombinaciju postojanog i čvrstog aluminija i unutarnje obloge od punog, prirodnog drveta.

Kao i drugi aluminijski prozori iz serije LINEAL, W-THERM 104 prozor projektiran je za korištenje dvoslojnih i troslojnih paketa stakla do 60mm širine, što, uz dodatnu drvenu oblogu u interijeru, nudi još bolju zvučnu (43dB) i toplotnu izolaciju s naročito niskim koeficijentom termo-provodljivosti od izuzetnih 0,79 W/m²K, svrstavajući W-THERM 104 u kategoriju prozora pogodnih za ugradnju u pasivne kuće.

Svi LINEAL prozori i vrata dostupni su u više opcija površinske zaštite: eloksirani, plastificirani u bilo koju boju po RAL ton karti ili plastificirani posebnim procesom u drvene dezene. Za LINEAL prozore u kombinaciji aluminij-drvo, unutarnje drvene obloge dostupne su u velikom broju boja i finiša, dok se po posebnom zahtjevu mogu ugraditi različite vrste drveta prema želji kupca (hrast, bukva, jasen…).

Također, uz LINEAL prozore i vrata dostupna je kompletna linija pratećeg materijala: roletni, fiksnih i pokretnih komarnika, grilja, sunčanih zastora, s opcijama za električni pogon i automatizaciju.

Visoke performance, inovativni dizajn i široka paleta dodatnih opcija daju najbolju preporuku LINEAL sustavima na mnogim svjetskim tržištima, gdje krase inovativne, moderne objekte poput The Hyland-a u Greenwood Heights-u u New Yorku, USA.

Pored LINEAL THERM 77 modela, u aluminijskoj grupi nalaze se još i ST 54 i PLUS 62, dok se u aluminij-drvo grupi, pored modela LINEAL W-THERM 104, nalaze i modeli W-ST 81 i W-PLUS 89. Savršen odnos kvalitete i cijene zadovoljit će sve zahtjeve investitora arhitekata i projektanata.

TEHNOMARKET d.o.o.
TEHNOMARKET d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi