Uređenje vrta ne mora biti stresno, počnite od onih malih stvari, razmislite što želite, radite jedan po jedan korak. Ne mora sve odmah biti dovršeno i savršeno. kao radite sami, kada radite polako, onda vam je i rezultat bolji. Neke stvari vam također postanu jasnije kada radite polako. Dobivate neke nove ideje, a uređenje postaje vrlo zabavno.

Dodajte svome vrtu neke dobre i zanimljive dekoracije. Za ljetne večeri je itekako potrebna neka rasvjeta koja neće previše svjetliti, a lampa od limenki će vam dati upravo to. Romantična svjetla, ugođaj i to sve u nekoliko koraka. Naravno, ako do sada niste, spremajte i čuvajte limenke. To mogu biti limenke od graha, kukuruza i slično. Trebati će vam limenke, tj. konzerve, čavao, čekić, žica i sprej u boji.

Na vrhu limenke napravite dvije rupice kroz koje ćete provući žicu koja će služiti kao ručka. Pripazite da rupice budu u ravnini. Rupice probušite čekićem i čavlom. Sada krenite bušiti rupice po cijeloj limenci, izbušite neke oblike po želji ili samo rupice kroz koje će ići svjetlost. Koristite također čekić i čavao. Na limenku stavite ručku od žice te ju dobro očistite. Obojite ju sprejom u boji. Ostavite da se limenka dobro posuši. Odaberite svijeće koje ćete staviti u limenke te ih objesite u svoj vrt.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi