Ako vas zanimaju bazeni uz individualne objekte, apartmanska naselja ili javne bazenske komplekse, bazenska tehnika, krovovi i sve aktivnosti vezane uz bazene, dostupni su vam stručnjaci poduzeća EMA s više od 20 godina iskustva. Ključni stupovi našeg poslovanja su: inovativna rješenja, kvaliteta, dobra cijena i korak s vremenom. Već Vas u uvodu pozivamo na www.ema-bazeni.com.hr, gdje možete pronaći i naše kontakte.

Ugradnja bazena

Ugradnja bazena na vlastitom dvorištu predstavlja dugoročnu investiciju koja bi korisniku ili investitoru značila što manje dodatnih radova i održavanja na što duži rok, istovremeno bi estetski zaokružila izgled objekta s okolišem.

Zadnjih godina češće čujemo i čitamo o karbonsko – keramičkim bazenima, koji na europskom tržištu postaju sve popularniji. U Hrvatskoj i u Sloveniji dostupni su unikatni karbonsko – keramički bazeni CompassPools koji su plod dugogodišnjih istraživanja i razvoja. Zbog kvalitete materijala su najkvalitetniji i ponose se s najdužim rokom trajanja te pripadajućim jamstvom. Odlučili smo predstaviti vam njihove prednosti i mane u usporedbi sa zidanim i poliesterskim bazenima.

Zidani bazeni zahtjevniji su i za njihovu ugradnju trebamo više vremena. Poliesterski bazeni uz kopanje zahtijevaju potpornu ploču i betoniranje dok karbonsko – keramičke bazene neposredno postavljamo na tvrdu podlogu. Kada u prvi plan tijekom odabira postavljamo i neobične oblike prednost imaju zidani bazeni, koji nude neograničene mogućnosti iako je potrebno razmišljati o tome da bazenska folija ima ograničenu trajnost i potrebno je uzeti u obzir skupu sanaciju svakih nekoliko godina. Oblici poliesterskih i karbonsko – keramičkih bazena već su unaprijed određeni jer se izrađuju u posebnim kalupima u tvornicama. To ne znači da smo ograničeni tijekom odabira jer su oblici, dimenzije i moguća dodatna oprema, unikatni s obzirom na veliki izbor. Brojne mogućnosti predstavljaju vam naši stručnjaci, koji znaju savjetovati s obzirom na primjerenost pojedinačnog bazena za unikatni okoliš u koji ga želimo ugraditi.

Između poliesterskih i karbonsko keramičkih bazena ključna je razlika u postojanosti materijala. Između ostaloga, ako poliesterski bazeni imaju relativno kratki rok trajanja, jer je površina osjetljiva na kemikalije u vodi i zbog pojave osmoze (mjehurići na površini bazena), karbonsko – keramički bazeni imaju konstrukciju otpornu na pojavu osmoze, vremenske promjene i neosjetljivi su na kemikalije u vodi. CompassPools bazeni jedini su dostupni u unikatnim 3D bojama i ponose se s najdužom garancijom u branši.

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi