Specijalizirani smo veleprodajni zastupnici i tvornički distributivni centar eminentnih Europskih tvornica podnih obloga, parketi (Weitzer Parkett, Villa Parket, Admonter, Savoy parket), laminatni podovi (Kronotex Swiss Krono Group), decking (Rettemmeier, Savoy).

U Zagrebu ulica Remetinec 42 držimo na lageru za isporuke odmah preko 45 vrsta gotovih parketa, 60 vrsta laminatnih podova, 5 vrsta deking-a, kao i kompletan pribor ljepila, kutnih letvica (preko 80 vrsta), podloga i izolacija.

U programu držimo parkete pogodne za podna grijanja, sisteme stepenica od iste vrste drveta i obrade kao parket, imamo iskustvo preko 20 godina na projektima po Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji kao dobavljači podnih obloga.

Otvoreni smo za suradnju na Vašim projektima, nudimo tehničke savjete, besplatni uzročni materijal kao i besplatne uzročne sobe s podnim oblogama na projektima. Imamo i kvalitetne kooperante za ugradnju svih proizvoda.

Cijeli program možete pogledati na www.interdompaneli.hr, te koristiti alate za vizualizaciju podnih obloga u prostorima (Floor Studio i 3D Design Studio).

INTER DOMPANELI d.o.o.
INTER DOMPANELI d.o.o.
Internet adresa

Dostava na području cijele Hrvatske - veleprodaja.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi