Često znamo reći kako su kade zaseban svijet u kupaonici. Volimo ih zbog njihove prostranosti, trenutaka opuštanja koje u njima provodimo… Preuređujete li kupaonicu, razmislite o mogućnosti ugradnje kutne kade. Naravno, ovisno o prostoru, ove su kade izuzetno prikladne jer su nešto kraće od standardnih, dok s druge pak strane ostavljaju dodatni slobodni prostor koji se može vrlo lako iskoristiti.

Kutna kada na prvi pogled ostavlja dojam prostranosti. Njezina veličina, ali i sam izgled koji je na neku način poseban, djeluju vrlo impresivno. Iako je smještena u kutu prostorije, kada predstavlja centar kupaonice. Kadu birate s obzirom na vaše potrebe. U njoj ćete uživati, provoditi vrijeme opuštanja i zato je vrlo važno obratiti pažnju na odgovarajuću vrstu kade, ali ne zanemarujte njezin izgled. Razmislite kako vam se određeni oblik kutne kade uklapa u prostor i jesu li potrebne velike građevinske preinake za njezin smještaj.

Također, valja imati na umu želite li kadu iskoristiti i za tuširanje te je li to uopće moguće? Spomenimo kako je masa pune kade iznimno velika pa stoga sa stručnjakom provjerite može li pod izdržati takav teret. Ugradnju kade obvezno prepustite stručnjacima! Suvremene kutne kade najčešće imaju jedno ili dva sjedala te se upravo time stvara poseban efekt. Dodamo li tome i mlaznice, kutna kada postaje idealna za opuštanje prije spavanja. Također, obratite pažnju na materijal od kojeg je kada napravljena. Neki materijali dulje zadržavaju toplinu pa, ako volite taj osjećaj, svakako se o tome savjetujte s prodavačem.

I kod kutnih kada moguće su razne preinake – od obične kade uz pomoć staklene pregrade možete dobiti dio za tuširanje s hidromasažnim stupom

Naravno, pruža li vam se mogućnost isprobati kadu kako bi se uvjerili da vam odgovara njezina veličina, to svakako učinite. Svijet dizajnerske mašte i invetivnosti neuhvatljivo juri naprijed. Rješenja koja se nude pružaju mnoštvo mogućnosti, no odaberite kadu koja će odgovarati vašem prostoru i prije svega vašim potrebama. Razmislite o tome kome je kada namijenjena i koliko ćete vremena u njoj provoditi. Kod kada posebnih oblika pa i kod kutnih kada, vodi se računa oko njihove funkcionalnosti. Prvenstveno, te su kade osmišljene za uživanje, dugotrajno kupanje, ali i zajednička kupanja najmlađih članova obitelji.

Na tržištu se mogu pronaći uistinu raznovrsni oblici i izvedbe kutnih kada

Izvor: Časopis Moja Kupaonica

ENERGETIKA MARKETING d.o.o.
ENERGETIKA MARKETING d.o.o.
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi