Spremate se za kupnju mikrovalne pećnice i niste sigurni kako odabrati idealnu za vaše kućanstvo? Prilikom kupnje mikrovalne pećnice trebate znati odgovor na nekoliko pitanja. Primjerice, trebate donijeti odluku želite li mikrovalnu pećnicu koja služi samo za grijanje hrane ili mikrovalnu s grilom.

Važno je da dobro razmislite o veličini jer je veličina promjera tanjura otprilike od 280 do 320 mm. Prije kupnje trebate odlučiti i želite li mikrovalnu pećnicu s elektronskim ili mehaničkim upravljanjem. Mehaničko upravljanje sadrži dva gumba s vrtnjom od kojih jedan služi kako bi podesio snagu grijanja, a drugi podešava vrijeme u minutama.

Na tržištu postoji velik broj mikrovalni s mogućnošću da same izračunaju vrijeme grijanja, odnosno pečenja. Radi se o nešto kvalitetnijim pećnicama, a osim opcije da same računaju vrijeme mogu imati i razne druge dodatne mogućnosti, na primjer, neke možete koristiti kao bi ispekli kruh ili pizzu. Postoji zaista široka ponuda mikrovalnih pećnica i upravo je zato teško kupiti onu pravu. Razmislite za koliko ljudi vam treba, koliko ćete je često koristiti, s kojom namjenom i na temelju odgovora donesite odluku o kupnji.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi