Ulazna vrata moraju odgovarati dizajnu kuće jer, osim praktične strane, izražavaju i naš jedinstveni stil. Ulazna vrata u kuću investicija su na dugo vremensko razdoblje i zbog toga je važno uzeti u obzir sve faktore i donijeti ispravnu odluku.  Koji materijal izabrati - aluminij, drvo ili plastika? Moderna elegancija ili klasika? Važna je i funkcionalnost, sigurnost, toplina i održavanje. 

Spojite funkcionalnost i dizajn po mjeri

Aluminijska ulazna vrata sve su popularnija na tržištu zahvaljujući svojoj otpornosti i eleganciji te ih je jednostavno naručiti i online.

Klasična, moderna, ekstravagantna, jednostavna… U ponudi ćete naći više od 400 modela ulaznih vrata koja možete prilagoditi svojim željama. Učitajte sliku svoga pročelja u konfigurator vrata, birajte boje, oblike i dodatke na vratima i odaberite prava vrata za sebe. Moderno, praktično i jednostavno!

PROVJERA PRIJE NARUDŽBE: Ulazna vrata koja ste upravo dizajnirali prema svojim željama možete preslikati na fotografiju svoga pročelja te prije narudžbe provjeriti kako se slažu s kućom. Tako ćete dobiti sigurnost da ste uistinu dizajnirali svoja ulazna vrata po narudžbi.

KONAČNI IZGLED U ROKU OD 24 SATA: Izgled svojih vrata dobit ćete elektroničkom poštom u .pdf formatu, i to samo 24 sata od poslanog upita. Uz to, dobit ćete i ponudu s cijenom!

KAKO NARUČITI - KORAK PO KORAK

Model

Prvo je potrebno izabrati model vrata. U Inotherm ponudi možete birati između apstraktnih linija, trendovske elegancije i bezvremenskog uglađenog tradicionalnog stila.  Ako ste neodlučni, možete pogledati i najprodavanije modele te one na akciji. 

Suvremenim minimalističkim građevinama lijepo pristaju neostakljena vrata potpuno ravne površine jer se lijepo stapaju s neupadljivom elegancijom modernih objekata. Svakako pogledajte i  višerazinske modele iz serije EXCLUSIV 3D koja su plod dugogodišnjeg razvoja. Unikatno su konstrukcijski osmišljen i tehnološki dovršen proizvod - najsuvremenije tehnologije, iznimno statična stabilnost, sigurnost i izolacija te dugi životni vijek.

Konstrukcija

Sljedeći korak je izbor konstrukcije i dimenzija. Na raspolaganju vam stoji osam različitih izvedbi: jednokrilna vrata, vrata s jednim ili dvama bočnim staklenim dodacima ili vrata s nadsvjetlom. 

Sada možete učitati fotografiju svoga pročelja ili odrediti boju zida te provjeriti odgovaraju li uz njega odabrana vrata. 

Dimenzije ulaznih vrata vrlo su važne pri projektiranju novog objekta. Trend suvremenih modernih građevina teži većim dimenzijama, a vrata često krasi osvjetljenje na jednoj ili objema stranama. Vrata s osvjetljenjem često sadrže staklo, koje je nezaobilazan detalj u suvremenim modernim objektima.  Za moderne veće objekte s visokim stropovima, u kojima vrata obično sežu do stropa, dostupna su natprosječno visoka vrata.

Nakon što odaberete i dimenziju, provjerite vanjski i unutarnji pogled na svoja vrata. 

Stakla

Na redu je odabir vrste ostakljenja.  Staklo za ulazna vrata ima estetsku ulogu, ali pruža i ugodnu atmosferu te toplinsku i zvučnu izolaciju. Vrata mogu biti potpuno neostakljena, tj. puna, ali možete se odlučiti i za aluminijska vrata sa staklom. Dostupna su klasična kvadratna i polukružna stakla.

Inotherm u ponudi ima i prozirna stakla, stakla tonirana tehnikom parsol, uvijek popularna satinirana stakla, stakla s različitim motivima, reljefna stakla, rustikalna vitraj stakla i obojena emajlirana stakla.

Boja

Izbor boje vrata ovisi o stilu i cjelokupnom izgledu vašeg objekta, npr. o arhitektonskom stilu kuće, boji fasade, prozora i drugih vanjskih vrata. Možete se odlučiti i za neobične kombinacije boja.

Također možete birati između jednobojne i dvobojne inačice vrata. Boje možete kombinirati i s emajliranim dekorativnim staklima.

Dostupni su mat i sjajni tonovi po RAL ljestvici, strukturni i metalik tonovi, drveni dekori, rustikalni drveni dekori i dekorativni dekori. Napredna tehnologija kojom Inotherm izrađuje imitacije drvenih dekora omogućava da aluminijska ulazna vrata presvučete u boje i uzorke drva. Vrata drvenim dekorom mogu biti presvučena djelomično i potpuno.

Vrlo je važno da izbor boje izvršite pri dnevnom svjetlu. U slučaju kombiniranja boja, preporučljivo je da uzorke boja provjerite na objektu, gdje su prisutni različiti svjetlosni utjecaji okoline. Oni mogu djelomično utjecati na konačni izgled boje vrata. Preporuka je da vrata u željenoj boji pogledate uživo.

Dodatna oprema za posebnu notu vašeg doma

Špijunke, sakrivene ručke ili ručke u ravnini s čitačem otisaka prstiju i LED osvjetljenjem, zaokružuju cjelokupan izgled vrata i čine ih različitima od ostale ponude na tržištu. Ručke i drugi dodaci mogu biti različitih oblika, boja i veličina te vam omogućavaju da prilikom dizajniranja vrata uskladite sve sa vašim željama. 

Kvalitetno i stručno izvedena montaža ulaznih vrata omogućava da ulazna vrata funkcioniraju desetljećima bez problema, a osiguravaju i zvučnu i toplinsku izolaciju. Firma Inotherm nudi vam cjelovitu i stručnu uslugu ugradnje novih ulaznih vrata.

Ručke možete odabrati iz široke ponude kvalitetnih i estetski usavršenih kvaka od cinkove slitine i nehrđajućeg čelika, a na raspolaganju vam stoje i zlatni te crni modeli. U posljednje su vrijeme sve popularnije ručke jer imaju brojne funkcionalne karakteristike, a predstavljaju i značajan estetski element vratnog krila. Mogu biti okrugle, četverokutne i polukružne te  presvučene u RAL boje ili drveni dekor te sakrivene u krilo vrata. Skrivene ručke jako su popularan model.

Ručke mogu sadržavati dodatke, kao što su čitač otisaka prstiju ili LED osvjetljenje ručke. Pomoću LED osvjetljenja lakše ćete vidjeti gdje se nalazi ručka ili čitač otisaka prstiju. Tako vaša vrata dobivaju i praktičnu notu, osim estetske. Čitač otisaka prstiju u kombinaciji s motoriziranom ključanicom osigurava najvišu razinu sigurnosti. Briga o otključanim vratima te zaboravljenim ili izgubljenim ključevima postaje stvar prošlosti. 

Možete se odlučiti i za minimalistički urezane utore, dodatke od nehrđajućeg čelika ili LED osvjetljenje, a za dodatni prestiž i poseban šarm, dodajte kristale Swarovski!

OTKLJUČAJTE VRATA BEZ KLJUČA!

INOVATIVNI DODATAK: Novi pametni sustav otvaranja i zaključavanja vrata, pomoću motorizirane ključanice, INOSMART, poseban je dodatak koji na napredan način spaja estetiku, funkcionalnost i beskompromisnu sigurnost. U jednom su uređaju objedinjene tri mogućnosti otvaranja koje možete nadzirati putem aplikacije na svom pametnom telefonu. Vrata možete otvarati biometrijskim čitačem otisaka prstiju, tipkovnicom pomoću numeričkog koda, pametnim telefonom pomoću NFC tehnologije, portafonom ili drugim pametnim kućnim sustavom.  Više se nikada nećete pitati u koji ste džep stavili ključeve, a prilikom odlaska na put nećete razmišljati jeste li stvarno zaključali ulazna vrata. 

Osim izvanredne aktivne sigurnosti i praktičnosti, pametni sustav otvaranja vrata INOSMART već u serijskoj proizvodnji uključuje nadzor pristupa i mogućnost dodavanja rasporeda. Dodavanje rasporeda znači da određenoj osobi, npr. čistačici ili susjedu, možete ograničiti ulaz u objekt na točno određeni dan i sat.

Ako i dalje imate pitanja i nedoumica, posjetite Inotherm salone u kojima uživo možete pogledati boje i dodatke koje ste odabrali u konfiguraciji. U salonu ćete se uvjeriti u kvalitetu i prilagodljivost vrata te zajedno sa stručnjacima konačno oblikovati aluminijska vrata prema vašim željama i potrebama.

INOTHERM d.o.o.
INOTHERM d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i montaža na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi