Geberit ima dugu tradiciju kvalitete, pouzdanosti i inovativnosti. Od svog osnutka 1874.godine ova tvrtka sustavno doprinosi oblikovanju i razvoju cijele industrije. Know-How Installed vjerodostojno predstavlja poslovnu filozofiju tvrtke: uvijek se možete pouzdati u rješenja iz Geberita.

Pripajanjem niza dugovječnih i respektabilnih keramičkih brandova, Geberit danas ima novi identitet: pouzdana tehnika iza zida spojena je sa savršeno dizajniranom kupaonskom opremom.

S obzirom na to da svatko ima različite prioritete naša je ponuda kupaonica specifično dizajnirana, s ciljem da zadovolji različite potrebe. Posebno smo ponosni na sljedeće linije kupaonica: Citterio, Xeno2, Myday, Acanto, Icon, Smyle i Selnova.

Linije se sastoje od širokog raspona kupaonskih ormarića koji poboljšavaju raspored bilo koje prostorije. Dodatni elementi poput ogledala i ormarića s ogledalima su dostupni za svaku liniju.

Kolekcije integriraju mnoge detalje, uključujući pametan raspored odjeljaka i ladica te meko osvjetljenje, koji ne samo da stvaraju praktičan prostor za pohranu već poboljšavaju estetiku kupaonice.

Odgovorno proizvedeni iz finih i dugotrajnih materijala, Geberit proizvodi pružaju savršenu ravnotežu između elegantnoga dizajna i učinkovite funkcije. Kupcima se jamči da novi proizvodi zadovoljavaju njihove potrebe, kao i najviše standarde kvalitete.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi