Kod opremanja novog stana, kuće ili uredskog prostora prioritet je birati namještaj koji je jednostavan za održavanje i odlikuje se kvalitetom koja osigurava dugi vijek trajanja.

Asortiman brandova Nord i Armal donosi upravo to – kupaonski namještaj trendi ili bezvremenskog dizajna izrađen od materijala otpornih na otiske, slavine s 10 godišnjom garancijom, tuš kabine koje omogućavaju više od 180 različitih kombinacija dimenzija i dizajna i koje se lako kombiniraju s tuš kadama ili modernim kanalicama te sanitarije modernog rimless dizajna koji olakšava održavanje higijene. A ako pak poželite prostoru dodati dozu luksuza, slavine branda Schmidler su siguran izbor.


Armal kade

Moderna i klasična rješenja za svaku kupaonicu

Armal kade i tuš kade prošlogodišnja su novost na tržištu kupaonskog asortimana. Proizvodnja s naglaskom na kvalitetu te dizajn koji prati svjetske trendove pozicionira Armal visoko na ljestvici najboljih proizvođača kupaonskog asortimana.

Zahvaljujući brojnim dimenzijama prilagođavaju se baš svakoj kupaonici. Uz Armal i u malom prostoru možete stvoriti udobnu, visoko funkcionalnu i estetski privlačnu kupaonicu.

Kupaonski namještaj Nord dolazi u kombinacijama trendi industrijskog dizajna ili bezvremenskog dizajna klasične bijele boje, a izrađen je od materijala otpornih na otiske. Industrijski stil, minimalizam, dekori betona, geometrijski detalji, umetci od akrilnog ogledala zadovoljit će sve koji u svom prostoru traže trendi elemente.


Kupaonski namještaj Nord

Crna boja u kupaonici – Trend koji osvaja!

Crna boja je veliki trend u uređenju kupaonica. Kolekcija crnih sanitarija robne marke Nord te crne tuš kabine modernih su i čistih linija. Sanitarije su rimless, što znatno olakšava čišćenje unutrašnjosti wc školjke i smanjuje brigu oko održavanja kupaonice.

Spomenuli smo tuš kabine koje omogućuju više od 180 različitih kombinacija dimenzija i dizajna i lako se kombiniraju s tuš kadama ili modernim kanalicama, a jedna od njih je i crna kabina Domino.


Schmidler slavine

Dozu luksuza u kupaonicu donose slavine branda Schmidler, detalj koji će kupaonicu učiniti naglašeno modernom i pomalo avangardnom. Ispunite si sve želje i opremite kupaonicu u potpunosti po svojoj mjeri!

Proizvode robnih marki Nord, Schmidler i Armal proizvodi samoborska tvrtka Nord Produkt. Proizvode pregledajte na www.nord.hr.

NORD PRODUKT d.o.o.
NORD PRODUKT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Popis maloprodajnih mjesta možete potražiti na www.obnovikupaonicu.hr
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi