Kuhinjski elementi na izvlačenje odlično su rješenje za uštedu prostora i organizaciju kuhinjskog pribora. U većim kuhinjama su praktični visoki dvostrano iskoristivi ormarići jer je s njima lakše dosegnuti stvari koje su spremljene u dubinu. Možete ostaviti dovoljno mjesta na obje strane da lakše posežete u ormar i obavezno ugradite pregradu ili ogradicu srednje visine kako stvari ne bi ispadale. One koje najrjeđe koristite smjestite na najnižu policu.

Ormarići na izvlačenje su omiljeni jer su dostupni i prilagodljivi. Vratašca se sasvim lako otvaraju povlačenjem, a zatvore se tako da se gurnu. U prazni prostor uz pećnicu, štednjak ili mjesto za pripremu hrane možete ugraditi uski ormarić na izvlačenje i u njemu spremiti ulje, ocat i slično.

U malenim kuhinjama se također mogu ugraditi kuhinjski elementi na izvlačenje. Primjerice, kutni prostori često ostanu neiskorišteni, a mogu biti izvrsni za postavljanje elemenata kao što su viseći elementi ili vrtuljak (element s vratašcima). U njih također možete pohraniti razne namirnice. Uz malo domišljatosti s kuhinjskim elementima na izvlačenje možete si ubrzati i olakšati rad u kuhinji.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi