Mali prostori zahtijevaju najviše pažnje kako bi se iskoristilo što više prostora te kako bi on bio što funkcionalniji. Male kuhinje itekako trebaju pozornost kako bismo dobili sve što nam treba u malom prostoru. U manjim stanovima je često problem sa malim kuhinjama jer najčešće nema mjesta za ostavu što može jako puno značiti.

Ostava ne mora značiti dodatna soba ili prostorija za pohranu, to može značiti mali ormar koji će služiti upravo za to, za ostavu. Kod planiranja kuhinje, ako nemate puno prostora, ostavite jedan kutak za malo veći ormar. U njega možete staviti police, ladice koje se izvlače na stranu ili nešto drugo što mislite da bi vam dobro došlo. U tom ormaru ćete spremati svu hranu koju imate, a ostali kuhinjski elementi će biti za posuđe, kuhinjske uređaje i slično.

Za nešto manju ostavu, dobre su i duboke ladice, u njih stane dosta stvari, a sve će vam biti nadohvat ruke. Kut kuhinje također je dobar za ostavu, tu možete ugraditi košare koje se izvlače iz samog elementa van pa će vam biti lakše doći do namirnica, a kut ste maksimalno iskoristili. Mali prostori ne moraju nužno značiti premalo prostora, potrebno je dobro isplanirati svaki kutak i iskoristiti maksimalno prostor.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi