Vatu u svojim domovima uglavnom koristimo samo za skidanje šminke. Vjerojatno nismo ni razmišljali za što bi kuglice vate još bile dobre i u čemu nam mogu pomoći.

U torbama uvijek ima svega, pogotovo u ženskim torbama. Zbog toga mogu poprimiti i ponekad neugodan miris. Nakapajte malo omiljenog parfema na kuglicu vate i stavite ju u torbu, na taj način će vaša torba uvijek zamirisati kada ju otvorite. Isto možete napraviti i za vašu odjeću u ormaru, kuglicu vate na koju ste stavili parfem smjestite u neki kut ormara ili police.

Nakapajte malo omekšivača ili eteričnog ulja na kuglicu vate te ju stavite u vrećicu usisavača ili u pregradu. Kao što skidate šminku sa vaticom, tako ju možete i nanijeti. Imate li malu torbu a želite ponijeti i nešto šminke, stavite na vatice malo pudera, rumenila, sjenila i stvaite ih u male vrećice i ponesite sa sobom.

Kuglicama od vate možete se boriti i protiv mrava. Na vatu nakapajte ulje peperminta te ju smjestite na mjesta gdje ste vidjeli da se pojavljuju mravi. Također možete i izrađivati neke igračkice za djecu poput snjegovića, ovčica i slično.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi