Kućicu za ptice možete kupiti, a možete ju i napraviti. Mjesto gdje će ptičice odmarati zaista će uljepšati vaše dvorište, a ugodan pjev ptica opušta vas kroz cijeli dan. Osim od dasaka, iskoristite čepove od vina i napravite slatku kućicu. Odrežite kolutove čepova i od njih napravite krov, a od čitavih sagradite zidove.

Kućica može biti bilo kakvog oblika. Upotrijebite i štapiće od sladoleda kojima možete napraviti prekrasnu malu kućicu, a čak i mini dvorište. Ostavite kućicu u boji drveta ili ju možete prefarbati u željene boje. Napravite zidove od malih dasaka, a krov uredite od školjaka koje ste sakupili na moru. Tako ćete napraviti prekrasnu morsku kućicu za ptice i urediti svoje dvorište u duhu ljeta i plaža. Osim klasičnih kutija od drveta, iskoristite i stare plastične boce kojima ćete napraviti preslatke kućice.

Nikako nemojte zaboraviti napraviti mali dio gdje će ptičica moći sletjeti, a i mjesto za njezinu hranu koju će bez problema moći grickati. Osim boca, možete upotrijebiti i staklenke ili limenke, bitno je samo napraviti mjesta za ptice i hranu, a kako ćete urediti ostatak kućice je na vama i vašoj volji i mašti.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi