Krovni prozori dat će poseban štih svakoj prostoriji u kojoj se nalaze. Najčešće se ugrađuju u spavaće sobe u kojima ne samo da sveukupni dizajn čine još ljepšim, već imaju razne pogodnosti. Na primjer, krovni prozori mogu pružiti idealno osvjetljenje, a samim time i bolji ugođaj. Odlučite li se za male prozore oni će ispuniti svoju funkciju osvjetljenja i unijeti dašak kreativnosti u sobu. Izaberete li velike krovne prozore s njima ćete dobiti još veću dozu posebnosti.

Prilikom odabira krovnog prozora susrest ćete se sa širokom ponudom dimenzija i modela. Na tržištu se mogu naći prozori sjajne izrade, s odličnim vrijednostima toplinske prohodnosti, jednostavni za rukovanje i lijepog dizajna. Dobro razmislite o obliku koji bi se uklopio u vašu prostoriju, o materijalu prozorskih okvira, staklu, boji, veličini. Okviri krovnih prozora najčešće se izrađuju od plastike (PVC), aluminija, drva ili kombinacije drva i aluminija. Dobro istražite sve prednosti i nedostatke materijala za koji se odlučite.

Krovni prozori ne samo da ostavljaju dojam kreativnosti, već ovisno o modelu sobi mogu dati dozu elegancije, udobnosti ili inspiracije.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi