KUĆA SNOVA. Rađena PO MJERI vaših želja.

Krivaja kuće po mjeri proizvedene su s preciznošću i pažnjom kako bismo udovoljili ukusu najzahtjevnijih kupaca. Izrađene od vrhunskih materijala, s podrškom 50+ godina tradicije i najnovije tehnologije.

Osobno vaše

Krivaja Custom-Made kuće su unikatne kao i Vi sami, projektirane i proizvedene kako bi odgovarale vašem stilu života. Bilo da radimo s vašim arhitektom ili našim internim dizajnerskim timom, Vaše želje i vizije su naš ključni prioritet. Vaša kuća snova je na dohvat ruke, zašto biste se zadovoljili s ičim drugim?

Nevjerojatno brz

Krivaja Sistem Gradnje je nevjerojatno brz. Označite svoje kalendare, ~ 40 dana od potpisivanja ugovora imati ćete potpuno novi dom! Sama montaža se može obaviti u samo par dana, užitak gledanja kako se Vaša kuća snova čarobno nastaje pred Vama u samo nekoliko dana je jednostavno neopisiv.

Izuzetna cijena

Već od samog početka svi materijali i prateća oprema objekta je precizno definirana i naručena prije same proizvodnje što značajno snižava cijenu kuće, te eliminira skrivene i neplanirane troškove. Svi troškovi su unaprijed dogovoreni tako da ćete od samog početka znati konačnu cijenu Vaše kuće.

Precizna gradnja

Krivaja sistem gradnje omogućava apsolutnu preciznost, koja u potpunosti nadilazi klasični način gradnje kuća. Naša istančana preciznosti moguća je, između ostalog, zahvaljujući korištenju modernih tehnologija u klimatski kontroliranim uvjetima proizvodnje pod nadzorom iskusnih i visoko kvalificiranih radnika i inženjera. Krivaja sistem gradnje, osim što apsolutno nadilazi performanse klasične gradnje, istodobno smanjuje utrošak materijala, otpada, te znatno smanjuje emisiju štetnih plinova.

Apsolutna podrška

Izgradnja nove kuće je neprocjenjiv užitak koji može da preraste u veoma stresan izazov, ali uz pomoć Krivaja inženjering tima dobit ćete potpunu podršku potrebnu za ostvarenje Vaših želja. Iako smo u naših 60 godina iskustva imali privilegiju da projektiramo i gradimo vrhunske objekte – svaka nova kuća i dalje predstavlja novo uzbudljivo iskustvo kojim nadograđujemo naše umijeće gradnje.

KRIVAJA - TVORNICA KUĆA d.o.o.
KRIVAJA - TVORNICA KUĆA d.o.o.
Internet adresa

Izvedba na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan!

Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi