Želite li unijeti dašak prošlosti u svoj dom a ne želite pretjerivati onda su vintage dekoracije odlične za takvo uređenje doma. Iako postoje razne dekoracije koje možete kupiti, a koje imaju onaj starinski štih, vaše kreacije će se zasigurno bolje uklopiti u vaše prostorije.

Stare vaze ili teglice za cvijeće možete ostaviti kako jesu ako djeluju istrošeno ili staro jer nam upravo to i treba. Možete ih samo malo očistiti i to je to. Obucite razne staklenke u čipku te na taj način stvorite nove dekoracije koje će se uklopiti u vintage stil uređenja. Ovo isto možete napraviti i sa raznim svijećama. Malo veće kamenčiće možete također obući u čipku te na taj način kreirati nove vintage ukrase za svoj doma.

Ukrasni jastuci uvijek podignu svaku prostoriju, na njih također možete našiti čipku. Sve one stare stvari koje su se prije koristile i bile funkcionalne sada mogu poslužiti kao odlične dekoracije, a upravo je čipka ta koja može dočarati taj izgled. Stare komode i ogledala, te stari prozori koji se mogu pretvoriti u okvir za slike također mogu dati taj poseban starinski štih koji želite postići. Pregledajte tavane, podrume kod svojih baka i djedova, sigurno ćete naći nešto što možete iskoristiti za dekoraciju u svome domu, a to će vam dati i nove ideje za kreiranje novih ali starih ukrasa.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi