U arhitekturi sve veći značaj poprima generiranje BIM-modela pomoću algoritma. BIM ili Building Information Modeling pomoću algoritma koristi se u različitim sektorima, a postoji i nekoliko zgrada koje su razvijene tom tehnologijom. Na primjer, dva stambena nebodera u blizini Toronta u Kanadi. Posebnog je oblika, jedinstvenog, zaobljenog dizajna, a katovi su modelirani tako da ostavljaju dojam da se neboderi rotiraju za 360 stupnjeva. Interes za stanove je bio iznimno velik.

U odnosu na korištenje BIM-a bez algoritma, ovaj način BIM-a pomoću algoritma ima određene prednosti: ušteda vremena zbog automatizacije zadataka, promjene se automatski prilagođavaju na cijelom modelu, novi nacrti se izrađuju u nekoliko klikova i brzo se mogu vizualizirati alternativni nacrti, a učinkovitim dizajnom zgrade smanjuju se troškovi građevinskog projekta…

Imate li projekte koji su skloni čestim promjenama dizajna, BMI pomoću algoritma je prava tehnologija za vas.

Pročitajte više o funkcioniranju same tehnologije na linku.

PLANRADAR d.o.o.
PLANRADAR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi