Osim onih klasičnih poput ormara, kreveta i noćnih ormarića, postoje još neke sitnice koje biste trebali imati u sobi i koje će vam zasigurno koristiti. Iako uvijek trebate pospremiti robu i vratiti ju u ormar, imajte jednu stolicu ili fotelju gdje ćete odložiti stvari kada ste preumorni za slaganje. Naravno da ćete to kasnije pospremiti u ormar, ali je ipak bolje staviti robu na stolicu nego ju ostaviti na krevetu gdje će se gužvati.

Ako držite cipele u ormaru, predlažemo da napravite poseban kutak ili jednostavno kupite poseban ormar gdje ćete cipele držati kao ne bi bile u doticaju sa vašom robom. Na jednom zidu u sobi, pored ormara ili iza vrata neka se nađe vješalica za vaše kapute i veste te torbe i šalove. U jednom kutu neka se nađe i kanta za smeće koja uvijek mora biti zatvorena. Puno puta vam se ne da izaći iz sobe baciti smeće i upravo zato vam treba jedna mala kanta kako ne biste skupljali papire po podu.

Na svom noćnom ormariću nabavite držač za čašu kako vodu ne bi slučajno prolili po noći. Svi smo žedni, pogotovo ljeti i lakše vam je donijeti čašu nego se šetati do kuhinje. Iako nije ni doručak ili ručak u krevetu dobra ideja, pored sebe uvijek imajte tacnu na koju ćete staviti tanjur. Može vam predstavljati ukras ili ju jednostavno stavite pored kreveta. Bolje tako nego uprljati posteljinu.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi