Garaža je mjesto gdje se nalazi jako puno različitih stvari koje su najčešće neorganizirane. Spremanje garaže je jako teško jer toliko toga imate i ne znate gdje ni kako postaviti. U garaži držite, alate, sezonske stvari, razne kutije i boce, stvari za koje nemate mjesta u garaži ili jednostavno ne znate što s njima učiniti. Tih stvari ćete se morati riješiti, ali ako ih planirate zadržati onda ih trebate staviti i zaštititi u onaj kut garaže gdje vam neće smetati i dodatno vam stvarati nered.

Nakon što si počistite i sredite garažu tada s bacite na osmišljavanje trikova koji će vam pomoći u održavanju garaže čistom. Sve sitne stvari koje imate uvijek držite u kutijama. Stare staklenke od voća i povrća koje jedete možete iskoristiti za čavle i slično. Neka slične stvari budu uvijek na istom mjestu i zajedno. Korisne će vam biti i vješalice koje inače koristite u kuhinji za krpe. Na njih možete postaviti sve što poželite, objesite kute za rad ili radne rukavice.

Kante za smeće i reciklažu neka vam budu blizu vrata kako biste ih vrlo lako mogli iznijeti van. Upotrijebite prozirne plastične kutije za stvari koje želite zaštititi od buba i vlage. Ukoliko su vam neke kutije zatvorene, zalijepite naljepnice i napišite što se u njima nalazi. Tako nećete svaku kutiju morati posebno vaditi i otvarati. Jednako tako, napravite i popis za ormar koji ćete nalijepiti na vrata i tako znati što unutra držite. Nemojte bacati kutije od krema i sličnih proizvoda jer u njih uvijek možete staviti sitne stvari koje se uvijek gube. Mnoge stvari za koje mislite kako ničemu ne služe mogu biti korisne za garažu.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi