Konzerve su ambalaža u kojima se obično drže ribice, kukuruz, grah, gljive i slična hrana. Kupujemo te proizvode, a konzerve jednostavno bacamo. Naravno, većinu toga bacamo, a da ni ne znamo što sve od toga možemo napraviti te dobiti neke nove stvari, a da ne potrošimo skoro ni kune.

Konzerve su vrlo zahvalne, čvrste su, nepropusne, a mogu se pretvoriti u dosta novih stvari. Želimo li se okušati u izrađivanju stvari, u pretvaranje nečega staroga u novo neće nam trebati puno. Samo malo volje i možda neke sitnice. Konzervama možete dati neki izgled, poslužite se sprejevima u boji, to će biti najlakše i najbrže. Slijepite konzerve jednu uz drugu pomoću vrućeg ljepila. Prije nego to napravite, konzerve možete i oblijepiti nekim trakama, naljepnicama i slično.

Tako spojene i ukrašene konzerve poslužit će vam kao odlično mjesto gdje možete držati pribor za jelo. Na taj način će vam biti lakše kod postavljanja stola, pogotovo ako vam dolazi veći broj gostiju, nećete morati nositi sve te žlice i viljuške u rukama nego ćete jednostavno ponijeti cijelu posudu pribora sa sobom.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi