Vrhunska kvaliteta, trajnost i suvremeni dizajn odlike su koje Požgaj Grupa želi ponuditi kupcima kroz kolekciju namještaja VERSETTO, koja se proizvodi u Donjem Miholjcu u Slavoniji, srcu tradicijskih obrta i drvne industrije.

Aktualna kolekcija kreveta, lansirana 2020. godine, obuhvaća različite modele kreveta čiju bazu čini drvo. Proizvodnja glavnih komponenti od masivnog drva krevetima daje jedinstvenost i dugovječnost. Bilo da se radi o tapeciranim krevetima s drvenim okvirom ili krevetima u potpunosti izrađenim od drva, boxspring krevetima ili onima s latoflex podnicom, kvaliteta i udobnost su atributi koji opisuju sve njih.

Dizajn kreveta prilagođen je aktualnim trendovima, a kolekciju krasi raznolikost te u njoj možete pronaći sve – od raskošnih boxspring kreveta do kreveta jednostavnih i modernih linija. U aktualnoj kolekciji Versetto doista postoji model kreveta za svakoga!

Pojedine krevete krase praktični dodaci kao što su bočne izvlačne ladice za odlaganje i podizne podnice sa spremištem, dok se kroz raznolikost ponude materijala za tapeciranje i različitu obradu drva svi kreveti lako mogu prilagoditi individualnom ukusu kupca i interijeru spavaće sobe.

Kako bi ponuda bila kompletna, uz krevete se nudi i prateći namještaj poput elegantnih noćnih stolića, udobnih fotelja i trendy taburea.

Krevete možete razgledati i kupiti u salonima Požgaj Grupe u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Varaždinu, ali i u drugim salonima namještaja poput Möbel Land-a i Mima namještaja.

Kontakt osoba:

  • Nikolina Javor – brand manager za namještaj
  • njavor@pozgaj.com
  • Mob: 099/ 49 86 632
POŽGAJ GRUPA
POŽGAJ GRUPA
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi