Compass bazeni su jako atraktivni zbog lijepih oblika i lijepog izgleda.

Ako vas zanimaju bazeni uz individualne objekte, apartmanska naselja ili javne bazenske komplekse, bazenska tehnika, krovovi i sve aktivnosti vezane uz bazene, dostupni su vam stručnjaci poduzeća EMA d.o.o. s više od 20 godina iskustva. Ključni stupovi našeg poslovanja su: inovativna rješenja, kvaliteta, dobra cijena i korak s vremenom. Već Vas u uvodu pozivamo na www.ema-bazeni.com.hr, gdje možete pronaći i naše kontakte.


Bazen nije samo prostor za rekreaciju i zabavu. Bazen je važan ukras kuće i njene okolice jer zaokružuje izgled cijelog prostora u ispunjenu cjelinu.

Koji je bolji?

Ugradnja bazena na vlastitom dvorištu predstavlja dugoročnu investiciju koja bi korisniku ili investitoru značila što manje dodatnih radova i održavanja na što duži rok, istovremeno bi estetski zaokružila izgled objekta s okolišem.

Zadnjih godina češće čujemo i čitamo o karbonsko – keramičkim bazenima, koji na europskom tržištu postaju sve popularniji. U Hrvatskoj i u Sloveniji dostupni su unikatni karbonsko – keramički bazeni Compass koji su plod dugogodišnjih istraživanja i razvoja o kojima više informacija možete pronaći na www.ema-bazeni.com.hr. Zbog kvalitete materijala su najkvalitetniji i ponose se s najdužim rokom trajanja te pripadajućim jamstvom. Odlučili smo predstaviti vam njihove prednosti i mane u usporedbi sa zidanim i poliesterskim bazenima.

Zidani bazeni zahtjevniji su i za njihovu ugradnju trebamo više vremena. Poliesterski bazeni uz kopanje zahtijevaju potpornu ploču i betoniranje dok karbonsko – keramičke bazene neposredno postavljamo na tvrdu podlogu. Kada u prvi plan tijekom odabira postavljamo i neobične oblike prednost imaju zidani bazeni, koji nude neograničene mogućnosti iako je potrebno razmišljati o tome da bazenska folija ima ograničenu trajnost i potrebno je uzeti u obzir skupu sanaciju svakih nekoliko godina. Oblici poliesterskih i karbonsko – keramičkih bazena već su unaprijed određeni jer se izrađuju u posebnim kalupima u tvornicama. To ne znači da smo ograničeni tijekom odabira jer su oblici, dimenzije i moguća dodatna oprema, unikatni s obzirom na veliki izbor. Brojne mogućnosti predstavljaju vam naši stručnjaci, koji znaju savjetovati s obzirom na primjerenost pojedinačnog bazena za unikatni okoliš u koji ga želimo ugraditi.

Između poliesterskih i karbonsko keramičkih bazena ključna je razlika u postojanosti materijala. Između ostaloga poliesterski bazeni imaju relativno kratki rok trajanja, jer je površina osjetljiva na kemikalije u vodi i zbog pojave osmoze (mjehurići na površini bazena).
Ključne prednosti karbonsko-keramičke tehnologije su veoma pojačane keramičke jezgre bez smanjene elastičnosti, od 2014. godine obogaćene i tehnologijom karbonskih vlakana koja dodatno poboljšavaju mehaničke osobine školjke bazena i omogućuju ugradnju bez betonskih radova. Karbon se koristi i u izradi aviona, jahta i automobila. Karbonsko-keramički bazeni Compass, zbog navedenih osobina, ponose se 20-godišnjim jamstvom od osmoze, doživotnim jamstvom na nepropusnost bazenske školjke i 10-godišnjim jamstvom na podvodnu površinu (i na postojanost boje).

Compass bazeni jedini su dostupni u unikatnim 3D bojama i ponose se s najdužom garancijom u branši. Detaljnija usporedba među bazenima dostupna je na bazeni Compass


Među estetskim dodacima na prvom mjestu su slapovi, među korisnim protustrujni sistem, masažne mlaznice i podni gejziri.

Vodene atrakcije i dodatna oprema

Dodatna oprema bazena nije namijenjena samo za upotrebu i užitke, predstavlja i važan estetski moment. Bazen, kojega krasi vodeni slap, na lijepo uređenoj obali ima masivan i estetsko dovršen solarni tuš, a korisnicima i gostima je privlačniji od bazena bez dodataka. Ako dodamo još i elegantnu podvodnu rasvjetu, koja do izražaja dolazi tijekom noći, estetski efekt je veći.

Neke dodatke bazenu možemo i naknadno dodati, a posebno se ističe solarni tuš i vodeni slap. O većini je potrebno razmišljati već prije same ugradnje. Među estetskim dodacima na prvom mjestu su podvodna svjetla, među korisnim su protustrujno plivanje, masažne mlaznice i podni gejziri.

Samočisteći sustav VANTAGE

Bazen koji se sam čisti, bazen je sa sustavom VANTAGE.
Za zahtjevnije naručitelje, koji s čišćenjem bazena ne žele dodatni rad, Vantage je pravo rješenje. Taj sustav je odlično rješenje za hotelske bazene i bazene s apartmanima.

VANTAGE sustav komplet je posebnih mlaznica, mlaznica integriranih u dno bazena, koji se po programu dignu iz dna bazena i mlazom očiste prljavštinu u posebni MDX sabirni odvod. Vantage ima automatsko djelovanje i u potpunosti je siguran.

Samočisteći sustav za čišćenje bazena Vantage je:
  • 100% siguran
  • radi samostalno
  • jedini sustav čišćenja, koji samostalno čisti 99% prljavštine s dna bazena
  • može se nabaviti samo u Compass bazenima

Vantage je pametni sustav čišćenja s velikim i jakim mlaznicama, strateški raspoređenim po dnu bazena. Te mlaznice dižu se u određenom redoslijedu te stvaraju jaki vodeni mlaz po dnu bazena. Iako Vantage nije samo jednostavni sustav za miješanje vode. Nečistoću ne rasprši na sve strane u nadanju da će završiti u "skimeru". S Vantage mlaznicama upravlja patentirani ventil, revolucionarni sustav za kontrolu, koji pokreće cijeli sustav pomoću vode a ne struje. Rad mlaznica usklađuje se tako da skupa čine jedinstveni organizirani sustav zonskog čišćenja. Opsežna istraživanja pokazala su da se radi o najunčikovitijem načinu čišćenja bazena. Na taj način, svaki put kada se okretne mlaznice s Vantage sustava dignu, rade sustavno na način da prljavštinu potisnu prema kraju bazena, dok se sva prljavština ne sakupi na najdubljem dijelu bazena. Tamo fiksna mlaznica svu nečistoću potisne u glavni odvod, koji ima veliki, ljevkasto oblikovani ulaz i počisti i veću prljavštinu kao što je lišće i slično. MDX odvod je baš zbog toga najsigurniji odvod ikada oblikovan. Zbog više razina zaštite, kosa ili prsti se nikada ne mogu uhvatiti u odvodu. Prljavština iz MDX-a odlazi u opcijski sabirni sustav i postavljen je na visinu obale bazena i na taj način omogućavaju brzo i jednostavno čišćenje prljavštine, istovremeno štiti crpku bazena od preopterećenja.

Vantage nije samo najbolji sustav za čišćenje bazena na svijetu jer sustav konstantno miješa vodu u bazen, neprestano gibanje povećava učinkovitost korištenih kemikalija, koje uništavaju alge i bakterije. U bazenu nema mrtvih kuteva gdje se množe alge i bakterije. Vantage sustav raspoređuje kemikalije po cijelom bazenu s čime utječe na čišću i zdraviju vodu. Kruženje istovremeno uništava područja hladne vode. Tako ćete umjesto tople vode na vrhu i hladne na dnu imati bazen s jednako toplom vodom, koja će takva biti svake godine. Povećanjem učinkovitosti kemikalija i grijanja Vantage pomaže smanjiti troškove za grijanje i kemikalije.

Pozivamo Vas da pogledate film o djelovanju sustava na: Sustav za samočišćenje

Tu smo za vas!

EMA d.o.o. tvrtka je s više od 25 godina tradicije, specijalizirana za savjetovanje, prodaju, montažu i servis bazena i bazenske tehnike. Ekskluzivni je zastupnik za prodaju visokokvalitetnih karbonsko-keramičkih bazena Compass u Hrvatskoj i u Sloveniji.

Klijente najprije informiramo o bazenima i opremi, kako bi se bolje odlučili. Veliki broj izvedenih projekata pouzdana je garancija da klijentu damo odgovore na sva pitanja i odgovarajuće savjete. Da radimo sa srcem i naši klijenti su uvijek dobrodošli.

Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi