Predstavljamo Vam Knauf Design obložene ploče za zidove i stropove. Knauf dizajnerska rješenja pružaju zaštitu od požara i akustične elemente koji zadovoljavaju potrebe najzahtjevnijih zdanja i sigurnosnih propisa kao što su aerodromi, bolnice i škole.

Bilo da se radi o restoranu, učionici, koncertnoj ili sportskoj dvorani – izvedba svake prostorije postavlja specifične izazove prostorne akustike i dizajna.

Zbog toga značajnu prednost predstavlja suradnja s iskusnim partnerom koji tehničkom kompetencijom i specijaliziranim znanjem pruža podršku od idejnog začeća do same realizacije projekta.

Knauf Design spaja godine stručnosti u proizvodnji negorivih ploča od gipsanih vlakana s inovativnim dizajnom završne obrade površine.

Rezultat toga predstavlja inovaciju u industriji kroz čitav niz individualnih dizajnerskih rješenja za stropove i zidove s neograničenim mogućnostima bojanja i strukture završnih površina te njihova održavanja.


Direktnim tiskom na gips-vlaknastu ploču, Knauf omogućuje da svoju viziju pretvorite u stvarnost.

Vi­še­ in­for­ma­ci­ja­ pot­ra­ži­te­ na­ www.knau­f.hr.

KNAUF d.o.o.
KNAUF d.o.o.
Internet adresa

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi