Voda je blagodat bez koje ne bismo mogli zamisliti svakodnevni život. Iz tog je razloga bitan održivi način njezina korištenja i to pogotovo u prostoriji u kojoj je najviše trošimo – u kupaonici!

Dizajnerske pipe, lavaboi, glave tuševa i pločice imaju zajedničku ulogu u planiranju vrhunskih kupaonica. Kako bi se njezin izgled, funkcija i racionalno korištenje vode zaokružilo tu je nova linija sustava za odvodnju vode iz tuševa i tuš kanalica KESSEL.

Uz pobjednički dizajn, KESSEL-ovi proizvodi proizvedeni su prema najvišim normama te su također napravljeni da mogu izvršavati zadatke za koje su namijenjeni, a to je savršena odvodnja.

Zbog toga je KESSEL-ova kolekcija prvi izbor za kupaonice, tuševe, toplice i fitness centre u privatnim, komercijalnim i javnim prostorima prilikom izgradnje novih ili renoviranja stranih prostor.

Tuš kanalica Linearis Compact

Fino obrađena površina kanalice i vanjski rub okvira od nehrđajućeg čelika zajedno stvaraju vizualnu međuigru između blistave mat i sjajne površine.

Najvažnije, središnja kanalica se može instalirati tako da se površina od nehrđajućeg čelika okrene prema gore ili okrene kako bi se ponudila obrnuta strana u koju se može umetnuti kupaonska pločica ili prirodni kamen. Dva vrlo različita vizualna rješenja u jednoj kanalici tuša.

Tuš kanalica Linearis Comfort

Vertikalna prilagodljivost ovih tuš kanalica čini ih idelanim za upotrebu s podovima po mjeri s različitim debljinama i materijalima poput granita, mramora ili dizajnerskih modnih pločica. Središnja kanalica od nehrđajućeg čelika može se okrenuti i popločiti kako bi se dobila nevidljiva integracija u završni dizajn.

Zidni odvod Scada

Sustav zidnog odvoda Scada nudi potpuno nove mogućnosti dizajna za kupaonice bez barijera.

Nudi se izbor od četiri različita poklopca za odvodnju od kojih se svi rade od nehrđajućeg čelika: dva su glatko obrađena za različitu debljinu pločica, jedan je poklopac gotovo nevidljiv na koji se može stavit pločica, a četvrti poklopac je jedinstveni i inovativni izgled nalik valu.

Kao jedinstveni dodatak, svi su poklopci također dostupni s umirujućim LED svjetlećim trakama koje mijenjaju boju te izborom posebnih boja svjetla.

Karakteristike:
  • prilagodljive potpore kod montaže jamče brzo postavljanje visine montiranja od samo 80 mm do gornjeg ruba pločice i čišćenje pojedinačnog zida za suhe i mokre zidne strukture
  • tri mogućnosti montiranja za cigle i žbuku, suhozid i također je raspoloživo sa odvodnjom za zid prethodno instaliranom u ploču s integriranim padom odvodnje
  • jednostavno čišćenje i održavanje. Poklopac odvodnje se može jednostavno pomaknuti bez alata, zaklopka protiv mirisa može se zatim pomaknuti rukom nudeći potpuni pristup unutrašnjosti odvodnog tijela radi čišćenja i održavanja

Odvodnja za kupaonice

Kessel nudi veliki izbor dizajnerskih poklopaca uključujući i odvodna tijela te vodootporne brtve. Uz to, tu su i dodaci koji zaustavljaju mirise, pjenu, glodavce i insekte, filteri za dlake od polimera…

MTO d.o.o.
MTO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi