Često bacamo kartonske kutije od cipela ili nekih drugih stvari. One nam zaista mogu biti korisne, a time možemo i uštediti pa ih zato nemojte bacati. Kupujemo cipele sigurno najmanje dva puta godišnje, ako ne i više pa ih i nije teško skupiti. Može se puno toga napraviti od kartonskih kutija, nekih ideja se vjerojatno ne bi sjetili pa vam mi ovdje pomažemo.

Trebate li možda organizirati ormar, tu će vam kartonske kutije jako dobro doći. Ako vam smeta njihov izgled, uvijek ga možete promijeniti. Obucite ih u neki ukrasni papir za zamatanje, ništa lakše od toga. U njih pohranite stvari koje vam možda smetaju u ormaru, koje možda trenutno ne koristite ili jednostavno želite da vam te neke stvari budu spremljene. Spremite u njih igračke svojih klinaca i gurnite ih pod krevet kako bi pod sobe bio slobodan.

Male kartonske kutije, npr. od malih cipela za bebe mogu vam koristiti u kupaonici, u njih možete smjestiti nakit, šminku ili nešto slično. Napravite pregrade za ladice od stranica kutija kako bi odvojili donji veš od čarapa i slično ili pak u ladicama u kuhinji kako biste lakše našli svoj pribor za kuhanje. Odlične su i za klince, napravite razne igračke od njih, male kuhinjice, zgrade, kuće, nešto što će vaše klince dobro zabaviti.

Iskoristite ih u garaži, spremite stvari koje vam smetaju na podu te ih smjestite na police, na njih možete napisati što se unutra nalazi kako biste se lakše snalazili. Uz ove ideje možda vam još koja super ideja padne na pamet.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi