Reciklaža starih stvari uvijek se pokazala dobrom idejom. Kada nešto sami stvorimo tada to ima neki poseban štih i osobni šarm. U zadnje vrijeme su vrlo popularne izrade od starih predmeta koje sami izradimo, od raznih plastičnih boca, kartona, limenki pa i kartona od mlijeka ili jogurta.

Vrlo maštovite i lijepe stvari možete napraviti od kartona od mlijeka, tj. tetrapaka. Napravite razne kutije koje vam mogu služiti za neke sitnice ili kao pregrade u ladicama za donji veš. Kutije očistite, obucite u neku tkaninu ili ukrasni papir i to je to. Vrlo jednosatvno. napravite i kućicu za ptičice, izrežite mali otvor gdje ptičica može sletiti, te ju ukrasite ju po želji.

Izrežete li tetrapak na pola dobiti ćete dvije male kutijice koje mogu poslužiti za odlaganje olovaka na radnome stolu. Napravite mali gradić za svoju djecu. Nacrtajte na kartonu prozore, vrata, obojite te ih poslažite na veći karton na koji možete i zalijepiti male zgradice. Iscrtajte na podlozi cestu i pružite svojim klincima odličnu zabavu.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi