Kada pomislite nešto baciti, razmislite prije noge što to učinite. Razne stvari mogu nam poslužiti kako bi napravili nešto novo, korisno ili samo lijepo. Vjerojatno niste ni razmišljali što sve možete napraviti od kartona od wc papira. možete ih dobro iskoristiti i napraviti neke lijepe, korisne i zanimljive predmete.

Želite li ukrasiti zid nekim zanimljivim dekorom, učinite to sa kartonom od wc papira. Izrežite ga u obliku koji želite, obojite ga ako želite te ga u željeni oblik zalijepite na zid. Upotrijebite svoju maštu. Npravite slatke posudice za držanje olovaka na radnom stolu. Obucite ih u ukrasni papir ili obojite, spojite ih nekoliko zajedno i to je to. Odlične su i kao omoti za kablove. Dovoljno ih je ukrasiti, a kasnije samo kablove ugurati u njih te se riješiti dosadnih žica iza stola.

Trebate li male teglice za sadnice, ovo je idealna zamjena za to. Napravite fora držače za salvete. Dolaze gosti, servirali ste stol i stavili na salvete svoje vlastito izrađene držače za salvete. Odlična ideja. Poigrajte se maštom, inspirirajte se ovim idejama i doći ćete do onih vlastitih.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi