CompassPools bazeni proizvedeni su po originalnoj patentiranoj keramičkoj tehnologiji na svijetu. Na temelju 30-godišnjih iskustava i istraživanja u Australiji i SAD-u do sada su prodali više od 70.000 bazena.

Ključne prednosti karbonsko-keramičke tehnologije su veoma pojačane keramičke jezgre bez smanjene rastezljivosti, od 2014. godine obogaćene i tehnologijom karbonskih vlakana koja dodatno poboljšavaju mehaničke osobine školjke bazena. Taj materijal koristi se i u izradi aviona, jahta i automobila. Karbonsko-keramički bazeni CompassPools (Karbonsko-keramički bazeni), zbog navedenih osobina, ponose se 20-godišnjim jamstvom od osmoze, doživotnim jamstvom na nepropusnost bazenske školjke i 10-godišnjim jamstvom na podvodnu površinu (i na postojanost boje). Jedini su na tržištu koje možete naručiti u unikatnim 3D bojama s Crystalite završnim slojem – te imaju izvanredan učinak na izgled vodene površine, koja je posebno zbog toga i privlačnija. Više o karbonsko-keramičkoj tehnologiji i bazenima pročitajte ovdje.

  • Keramička jezgra (patent PN1690)
  • Trajni nadzor proizvodnog procesa
  • "Closed Beam" tehnologija
  • Nove 3D boje
  • Doživotno jamstvo
Ema d.o.o., Orehova Vas
Ema d.o.o., Orehova Vas
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i ugradnja u Sloveniji i Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi