Još jedna odlična stvar što nam dolazi iz prirode, a što možemo iskoristiti za uređenje našega doma. Dovoljno je malo inspiracije kako bismo nešto napravili sami i kako bimo to uskladili s namještajem i uređenjem našega doma.

Kamenje se može naći svugdje kao dekoracija. Njega možemo lijepiti, staviti u posude i izraditi predivne predmete. Skupite malo više kamenja, što ravnijih pa napravite otirač za cipele. Ova ideja je odlična za kišne dane, stavite otirač ispred ulaznih vrata kako biste odmah stavili mokre cipele da se ocijede. Napravite male podloške za lonce ili pak čaše. Iskoristite ih za ukrašavanje starih okvira za slike, zalijepite ih unutar okvira za slike kako biste dobili originalnu sliku za zid.

Na kamenje možete pisati neke citate te ih postaviti u neki kutak svoga doma, a možete ukrasiti i vrt s njima poslažete li ih u neke simpatične oblike. Kamenčiće možete čak staviti i u svoju kupaonicu, u umivaonik kako bi voda tekla kroz njih. Crtajte po njima i napravite neke originalne igračke za svoje klince. Postoji pregršt ideja, samo treba odabrati jednu ili par.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi