Svi željno iščekujemo dječje rođendane, pogotovo ako se radi o prvom rođendanu. Tada želimo da sve savršeno funkcionira, da mališanima priredimo odličnu zabavu i da budu sretni. Često ne znamo što bismo radili za dječje rođendane, kako ih animirati, što im napraviti za jesti i kako uopće urediti stan da to bude pravi dječji rođendan. Ne morate se bojati, imajte na umu da što je šarenije to bolje.

Za prvi rođendan se dijete neće sjećati što se pripremili, ali nemojte da vas to obeshrabri. Koji god rođendan bio, uljepšajte ga svome djetetu. Prvo i osnovno su baloni, oni su gotovo neizbježni. Uzmite ih u što više boja, napušite i objesite po stanu, naravno, ne morate pretjerivati, neka bude s ukusom. Postoje i razni natpisi Sretan rođendan, nabavite im to, s time će se osjećati još posebnije. Također ima i sličnih ukrasa koji se također mogu objesiti na zid. Tu su i šarene kapice, tanjuri, čaše, slamkice. Nemojte zaboraviti ni trubice koje druga djeca mogu puhati. Možete još objesiti na strop i par ukrasnih trakica, za djevojčice uzmite leptiriće, srčeka.

Postoji zaista svašta s čime možete ukrasiti stan, a nemojte zaboraviti ono najvažnije, svjećicu. Uzmite za bolji efekt svjećicu koja ima efekt malog vatrometa, klinci će biti oduševljeni. Samo malo ukrasa koje možete staviti na zid, strop i slično će oduševiti mališane, a i sigurno im uljepšati rođendan.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi