Željeli bi ukrasiti obične svijeće koje se svojom jednostavnošću ne ističu i ne daju vašem domu neki poseban ugođaj. Svijeće se mogu ukrasiti i dočarati na jako puno načina i s mnogo tehnika, a ovdje su one najjednostavnije, ali i najzanimljivije.

Na svijeće možete prenijeti svoje fotografije na sljedeći način: isprintajte željenu sliku laserskom tintom te ju prilijepite Foto Transfer Potch ljepilom i ostavite da se posuši. Ljepilo možete posušiti i fenom, ali sigurnije je da se posuši 24 sata. Kada se posuši, vodom navlažite sliku kako bi skinuli papir te prelakirajte lakom kako bi nestali sitni ostaci papira.

Osim slika, na svijeće možete i naslikati bojama u tubicama svakojake uzorke i slično. Za ovakvo oslikavanje morate imati mirnu ruku i biti kreativni. Ovisno o prigodi za koju vam treba svijeća, naslikajte na svijeće križ, božićne i uskrsne detalje, jesenske i proljetne motive, itd. Za oslikavanje svijeća zaista se može iskoristiti sve što možete zalijepiti ljepilom na njih te su one vaše najraznovrsnije platno.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi