Božićni ugođaj u domu je vrlo lako postići, dovoljna je i jedna dekoracija kako bi se vidjelo da je božićno vrijeme. Ako ste jedni od onih ljudi koji ne mogu dočekati vrijeme kada mogu početi ukrašavati svoje domove, stavljati kuglice, umjetne pahuljice, vijence i slično kako bi unijeli božićni duh u svoj dom, tada bar možete uživati u novim idejama i osmišljavanju dekoriranja doma.

Hodnik također možete ukrasiti za vrijeme božićnih blagdana, ne morate samo stati na drvcu kojega kitite na Badnjak ili čak i prije. Hodnik možete ukrasiti raznim lampicama koje možete postaviti na zid ili čak na strop, a kada ih upalite dati će poseban izgled.

Izradite umjetne pahuljice od papira i objesite ih na zid ili neka vise sa stropa. Dodajte na zid možda neke božićne naljepnice, par kuglica i slično. Pokušajte i sa umjetnim grančicama bora. Postavite ih oko vrata sa unutarnje strane, naravno, a na grančice objesite par kuglica ili mašnica.

Imate li dovoljno mjesta i u hodnik možete staviti neki mali okićeni bor. Ideja je zaista puno pa krenite u osmišljavanje i dekoriranje.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi