Zidove najčešće ukrašavamo slikama, to je nekako najjednostavnije i tu ne možemo pogriješiti. Naravno, tu se nađe i koji sat i police sa raznim predmetima. Ako nešto ne stavimo na zid on izgleda prazno, a prostorija kao da nije potpuna, tj. izgleda kao da nešto nedostaje. Zidove možemo ukrašavati i drugim stvarima, ne samo slikama kako bismo dodali ono nešto u prostor.

Ukrasite svoj zid tapetama, iako je to dosta klasičan način ukrašavanja, ali sada se mogu naći jako zanimljive tapete, a dovoljno je ukrasiti samo jedan zid ili dio zida. Pokušajte možda sa svojim kreacijama, napravite neku dekoraciju sa granama, papirom ili slično i objesite ih na zid. Iskoristite stare ukrasne tanjure koje možete objesiti na zid umjesto slika, iskoristite običnu samoljepljivu traku kojom ćete napraviti neku zanimljivu sliku na zidu.

Cvijeće ne mora biti samo na terasi ili balkonu, pričvrstite male daskice na zid, a na njih pričvrstite male teglice sa cvijećem. Na zid možete staviti dosta stvari a da to nisu slike i satovi, potrebno je malo mašte koju treba pretvoriti u djelo.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi