PVC cijevi ne moraju biti dosadne. Iako zvuči kao nešto što nikako ne biste mogli uklopiti u vaš dom, to je samo stvar kreativnosti i malo mašte. Ne treba vam puno da osmislite što ćete s njima, dovoljna je jedna ideja koja će vjerojatno potaknuti i druge ideje. Isto tako, vjerojatno ćete s ovim idejama točno znati što ćete s njima.

Treba li vam neko posebno mjesto u kupaoni za ručnike, upotrijebite PVC cijevi. Možete ih objesiti na zid ili spojiti par komada cijevi te ih onda staviti na zid. Ručnike ćete smotati i gurnuti unutra. Stalak za cipele ne mora biti dosadan, zalijepite više cijevi jednu na drugu, koliko vam je to potrebno, ali pripazite da bude stabilno. U cijevi će vam stati sve vaše ljetne cipele i tenisice.

Izradite dekorativni vijenac za vrata, cijevi ćete morati malo rezati, lijepiti jednu uz drugu kako biste stvorili krug. U cijevi, tj. napravljen vijenac možete lijepiti razne dekorativne predmete poput kuglica, kamenčića, umjetnog cvijeća i slično. Samo polijepljene PVC cijevi mogu biti prekrasna dekoracija na zidu ili čak neki pregradni zid koji može poslužiti i kao neobična polica. Postoji pregršt zanimljivih i korisnih stvari koje možete napraviti sa PVC cijevima pa neka vaša mašta proradi.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi