S obzirom na to da je kupaonica mjesto u kojem počinjemo i završavamo svoj dan, estetski i funkcionalni aspekt moraju biti idealno usklađeni. Nekoliko stvari potrebno je da i vaša kupaonica postane luksuzno utočište!

Vizualno najprije primijetimo veće komade namještaja u prostoriji, stoga je vizualno lijep i visokokvalitetan kupaonski namještaj osnova za ugodu u kupaonici. Osim što je isplativije ulagati u takav namještaj zbog svoje otpornosti i lakog održavanja, obično omogućuju i dosta prostora za pohranu.

Jedan od luksuznijih predmeta je grijano kupaonsko ogledalo s funkcijom protiv zamagljivanja. Možete se tuširati ili kupati u vrućoj vodi, a da nakon toga ne gubite vrijeme na brisanje vlage.

Rasvjeta stvara ugodnu atmosferu u prostoriji te bi svjetla trebala biti različite svjetline; jedna za prostor ispred ogledala, a druga u ostatku. Zato izaberite moderni sustav rasvjete poput elementa s ogledalom koje ima različite uvjete osvjetljenja.

Ne smiju se zanemariti niti WC školjke koje dolaze sa sve većim brojem funkcija a sve s ciljem povećanja higijene i udobnosti. Tako možete investirati u tuš WC, grijaće sjedalo te posebne funkcije poput one za uklanjanje neugodnih mirisa.

Luksuzna kupaonica ima jednostavne, moderne i intuitivne proizvode s puno funkcija kojima se često može upravljati putem pametnih telefona.

Na linku pročitajte više savjeta te preporuke za Geberit proizvode koji će vašu kupaonicu učiniti vašom najdražom prostorijom!

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi