Kako bi našli rješenje na izazove s kojima se suočava građevinski sektor, prvo je potrebno odrediti i analizirati glavne čimbenike. Implementacija tehnoloških rješenja jedan je odgovora koji predlaže konzultantska kuća CBRE.

Najveći problem trenutno je inflacija te, sukladno tome, rast cijena materijala. Posljedice pandemije još se uvijek osjećaju, poteškoće u opskrbi još uvijek postoje, a dodatno je situaciju otežao rat u Ukrajini. Optimistično je što tvrtka CBRE predviđa smirivanje porasta cijena od 2023. godine.

Osim inflacije, veliki problem je nedostatak radne snage i potreba za poboljšanjem plaća, te klimatske promjene koje zahtijevaju ispunjavanje određenih ekoloških uvjeta.

Tvrtka CBRE daje nekoliko preporuka kako bi se postigla maksimalna učinkovitost, ušteda i bolje upravljanje vremenom.

Kako pomoću tehnoloških rješenja i platforme PlanRadar učiniti cijeli ciklus izgradnje lakšim, bržim i učinkovitijim, pogledajte na linku!

PLANRADAR d.o.o.
PLANRADAR d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi