BIRANJE APARTMANA

Kada birate apartman jako je bitno kako birate APARTMAN. Ugodan boravka jedna je od najvažnijih stvari za ugodan godišnji odmor. Naravno kod svakog odabira važno je da je omjer cijene apartmana i njegove kvalitete pristupačan. Najbolje je tražiti APARTMAN sa klimom, ne želite se po LJETU patiti sa neugodnim vrućinama. Televizija i internet su pitanje vaše osobne preferencije.

Ali ono što je zaista važno jest da pitate ljude na kakvim MADRACIMA spavati i dali je MADRAC dobar. Nakon cjelodnevnog kupanja u moru i partijanja preko noći ne želite leći na loš MADRAC. FRIŽIDER, ŠTEDNJAK i čista ugodna KUPAONICA SU TAKOĐER BITNI. I naravno, da je MORE što bliže APARTMANU

PAKIRANJE KOFERA

Prije svakog putovanja, naravno, treba se pobrinuti da je sve u KOFERU za putovanje. Pazite da ste uzeli sve sa sobom, od četkica za zube pa sve do robe koja vam je potrebna, ručnika i kupaćih kostima za plažu. Jedna od najvažnijih stvari je KREMA ZA SUNČANJE; danas je sunce jako opasno, pogotovo popodne. Bilo bi dobro prije svega otići u dućan i kupiti pokoju namirnicu za putovanje. Obavezno napuniti boce vodom, nitko ne želi usred putovanja ostati žedan. Voće također može osvježiti vaše putovanje.

ODMOR PRIJE PUTOVANJA

Prije samog putovanja trebalo bi se dobro odmoriti. SAN je jako važan dio svakog putovanja: što odmornija glava, to sigurnije putovanje. Odmoriti se valja na dobrome MADRACU, dobar madrac jamči i kvalitetan san.

SAMO PUTOVANJE

Evo i par jednostavnih trikova za putovanje. Prvo ćemo prokomentirati ljude koji ne voze; njima je ipak putovanje nekako najljepše. Ako idete na kraće putovanje pokušajte uživati u pogledu kroz prozor i prizorima koji vas okružuju. Ako idete na dalje putovanje i spava vam se, postoje tzv. JASTUCI KIFLICE koje jednostavno stavite oko vrata, naslonite glavu na prozor ili gdjegod vam je volja i lijepo se odmorite.

Za VOZAČE opet imamo par drugačijih savjeta, uz to što se morate naspavati na dobrom MADRACU, poželjno je da u toku putovanja odaberete nekoliko stajališta na kojima ćete protegnuti noge i malo odmoriti glavu. Odmorna i svježa glava jako je bitna za sigurno putovanje. Ako idete na baš jako dugačko putovanje obavezno i prenoćite u nekom od hotela.

LAK SAN I U VAŠ STAN UZ BIOSAN

Ako nemate JASTUK KIFLICU ili vam zatreba MADRAC za sezonsku upotrebu link u nastavku :

JASTUK

MADRAC TURIST

BIOFLEX BIOSAN d.o.o.
BIOFLEX BIOSAN d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, dostava i servis na području cijele Hrvatske.
{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi