Bilo da ste početnik ili iskusan majstor, ovih pet koraka će vam pomoći da postavite laminat sa samopouzdanjem i lakoćom.

Dobrodošli u sveobuhvatan vodič o tome kako se postavlja laminat. Bez obzira na vaš nivo iskustva, ovaj video-tutorijal će vam pomoći da besprijekorno postavite pod.

U sljedećem videu pogledajte kako se postavlja Tarkett laminat, kompletan proces, korak po korak:

Korak 1: Priprema podloge za postavljanje laminata

Za uspješno postavljanje, prvi korak je od suštinskog značaja – adekvatna priprema podloge. Pogledajte na koje načine izmjeriti vlažnost i čvrstoću podloge, stvarajući osnovu za ugradnju laminata.

Korak 2: Priprema za ugradnju

Saznajte koji je to neophodan alat i oprema za pravilnu ugradnju laminata, koji su to potrebni uvjeti za skladištenje i aklimatizaciju dasaka laminata, i kako pravilno postaviti spužvastu podlogu, prije same ugradnje, kako bismo postigli besprijekoran finalni izgled poda.

Korak 3: Sečenje i postavljanje prvih redova

Ovaj korak fokusira se na precizno sječenje i postavljanje prvih redova. Otkrijte kako ispravno sjeći daske kako biste ih prilagodili obliku vaše prostorije. Ova faza je ključna za osiguravanje stabilnog temelja za dalje postavljanje.

Korak 4: Postavljanje preostalih redova dasaka i posljednjeg reda

Nastavljamo s postavljanjem preostalih redova dasaka. Na samom kraju, dolazimo do posljednjeg reda. U ovom koraku prikazujemo kako je najlakše izmjeriti i postaviti posljednji red.

Korak 5: Postavljanje lajsni

Nakon što su sve daske postavljene, naučit ćete kako postaviti lajsne za laminat. Lajsne laminatu pružaju atraktivan izgled i zaštitu.

Postavljanje laminata sa samopouzdanjem i lakoćom

Bilo da ste početnik ili iskusan majstor, ovaj vodič će vam pomoći da postavite laminat sa samopouzdanjem i lakoćom.

Ukoliko se još niste odlučili za dezen, pogledajte Tarkett laminat kolekcije kojima ćete transformirati prostor.

TARKETT SEE
TARKETT SEE
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području Republike Hrvatske, BiH, Crne Gore, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi