Geberit je proveo zanimljiv natječaj u kojem je zadatak bio projektirati kupaonicu od 6 m². Na natjecanju je pobijedila danska arhitektonska tvrtka Bjerg Arkitektur. Njihov rad „Serenity“ predstavlja kupaonicu koja pruža osjećaj smirenosti i spokoja. “Koristimo drvo, materijal koji je živ i budi emocije. Kupaonica je jedna od rijetkih prostorija u kojoj možemo zatvoriti vrata i biti potpuno sami. Trebali biste se osjećati dobro u opuštenoj atmosferi,” kaže Carsten Wraae Jensen, voditelj projekta i arhitekt u Bjerg Arkitektur.

Kod projektiranja male kupaonice cilj je uvijek isti: funkcionalnost.

Potrebno je voditi računa o dovoljno prostora za skladištenje. Umivaonici s ormarićem vrlo su praktični i odlična su polazna točka kod dizajniranja. Potrebni predmeti su na dohvat ruke, a sakriveni su i ne narušavaju sklad kupaonice.

Rasvjeta je također bitna stavka koja može učiniti prostor većim nego što zaista jest. Svijetli materijali i integrirana rasvjeta u ogledalu odličan su izbor.

U svakodnevnom korištenju, lakoća čišćenja i održavanja velika je prednost koja utječe i na dizajn kupaonice. Materijali koji su laki za održavanje, prostrane površine i dobra osvijetljenost olakšavaju taj posao. Jednostavnost i elegancija su bezvremenski - unesite ih u svoj dom.

Na linku pročitajte pet savjeta za dizajniranje malih kupaonica.

GEBERIT PRODAJA d.o.o.
GEBERIT PRODAJA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost u svim većim trgovinama sanitarijama i keramikom.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi