Želite li u svakom trenutku znati gdje se što nalazi onda je to potrebno i spremiti na svoje mjesto? Dom izgleda puno urednije i čišće ako spremamo stvari i imamo organizirane ormare, sobe i kupaonicu.

Ništa nije nemoguće, postoji rješenje za sitnice pa i one veće stvari koje se nalaze upravo u vašoj kupaonici. Napravite red u njoj i sve ćete imati nadohvat ruke i nećete gubiti vrijeme na traženje.

Kako bi vaši ručnici bili blizu tuš kabine ili kade tamo ih i smjestite. Ne stane li vam ormarić tu su uvijek dobre police ili košare koje možete pričvrstiti na zid.

Uske i stare ljestve koje možete obnoviti mogu također služiti za ručnike. Imate li manju kupaonicu kod biranja kupaonskih elemenata birajte one sa ladicama i ormarićima kako biste tamo mogli spremiti svoje kreme, dezodoranse i sve ono što inače koristite.

Male sitnice poput šminke, ukosnica za kosu i slično pohranite u male plastične kutijice ili stalažice, a mogu pomoći i razne staklenke, limenke i slično što možete iskoristiti.

Toaletni papir smjestite na neke stalažice ili pletene košarice gdje neće puno privlačiti pažnju a biti će uvijek tamo gdje treba.

Šampone, gelove za tuširanje možete smjestiti također na stalažicu ili police koje možete staviti na zid pokraj kade ili tuš kabine.

Na kraju same organizacije dodajte par dekoracija, mirisne svijeće i dekorativno umjetno cvijeće će upotpuniti cijeli dojam.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi