Budite oprezni s izborom vanjskih pločica, a posebnu pozornost obratite na tehničke specifikacije. Bitna stavka je sigurnost, stoga pozornost obratite na protukliznost pločice naročito ako živite u predjelima gdje ima snijega i leda. Ukoliko stanujete pak na suhom području, relativno toplom, tada je dovoljno samo provjeriti da je pločica prikladna za terase i balkone.

Danas je u ponudi doista širok izbor podnih vanjskih pločica, a sve popularnije su i vanjske zidne pločice koje uspješno zamijenjuju fasade. Tu su razne imitacije kamena, kao i drugi dizajn, a odlične su kao dekor primjerice ulaza na stambenim i komercijalnim objektima. Pročitajte savjete kako odabrati vanjske pločice jer većina podnih pločica postavlja se i na terase i balkone, a to ponekad može biti i velika greška.

STILKER STORE d.o.o.
STILKER STORE d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi